Član
- Učlanjen(a)
- 24.01.2010
- Poruka
- 667
Бојим се да се овај видео неће свима свидети, али мислим да је потребно да знамо.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Бојим се да се овај видео неће свима свидети, али мислим да је потребно да знамо.
Danas sam se krstio u HAC u svom gradu. Sada sam i zvanično advent. Kršten sam u ime Oca Sina i Duha Svetog.
Amin.Danas sam se krstio u HAC u svom gradu. Sada sam i zvanično advent. Kršten sam u ime Oca Sina i Duha Svetog.
Danas sam se krstio u HAC u svom gradu. Sada sam i zvanično advent. Kršten sam u ime Oca Sina i Duha Svetog.
Cestitam, i nadam se da ces ostati u zvanicnom ucenju te crkve po pitanju Trojstva, jel to jeste istina...
Kao sto i sam znas ja adventistima nista ne zameram osim ucenja u pojedinim stvarima, a to su divni ljudi...
Pozdrav i sve najbolje..
I jati želim sve naj bolje , i kadsi postao jedan od nih onda budi dostojan njih . Bog Krist stobomDanas sam se krstio u HAC u svom gradu. Sada sam i zvanično advent. Kršten sam u ime Oca Sina i Duha Svetog.
I jati želim sve naj bolje , i kadsi postao jedan od nih onda budi dostojan njih . Bog Krist stobom