Ceca Ražnatović raskinula s dečkom?

Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.299
Ceca Ražnatović raskinula s dečkom?



Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović raskinula je emotivnu vezu sa manekenom Vladimirom Cvetkovićem Cveletom, piše Story.rs.


v163131p0.jpg


Ona je na društvenoj mreži Facebook promenila u "single", ali na pitanje novinara da li je i zbog čega prekinula vezu sa Vladimirom, kratko je odgovorila da "nema komentar".

O razlozima prekida za sada se samo spekuliše, pa čak ni najbliži prijatelji muzičke dive ne znaju zašto je stavila tačku na romansu započetu prošlog leta.

Prošlog meseca pevačica je u intervjuu za "Story" otkrila da ona i njen dečko, kao i svi ostali parovi, imaju svojih nesuglasica,ali da ih uspešno prevazilaze.



Izvor: Mondo
 
Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.299
Ceca potvrdila: Više nemam dečka

Ceca potvrdila: Više nemam dečka



Folk zvezda kratko je medijima potvrdila da više nije u vezi sa manekenom Vladimirom Cvetkovićem.

v163284p0.jpg


Prvi je vest o raskidu para objavio portal "Story", da bi i pevačica lično dan kasnije domaćim listovima priznala da je ponovo sama.

"Vest je tačna. Ponovo sam sama i nemam više šta da dodam", rekla je Ražnatovićeva, koja je sa Cvetkovićem bila u vezi od prošlog leta.

"Alo" piše da je razlog raskida bilo neslaganje u životnim planovima, pošto Cvetković "nije znao šta hoće i bio je razmažen".


Izvor: Alo
 
Natrag
Top