Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Ceca Ražnatović raskinula s dečkom?

  • Začetnik teme Big Moca
  • Datum pokretanja
Big Moca

Big Moca

Član
Ceca Ražnatović raskinula s dečkom?Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović raskinula je emotivnu vezu sa manekenom Vladimirom Cvetkovićem Cveletom, piše Story.rs.
Ona je na društvenoj mreži Facebook promenila u "single", ali na pitanje novinara da li je i zbog čega prekinula vezu sa Vladimirom, kratko je odgovorila da "nema komentar".

O razlozima prekida za sada se samo spekuliše, pa čak ni najbliži prijatelji muzičke dive ne znaju zašto je stavila tačku na romansu započetu prošlog leta.

Prošlog meseca pevačica je u intervjuu za "Story" otkrila da ona i njen dečko, kao i svi ostali parovi, imaju svojih nesuglasica,ali da ih uspešno prevazilaze.Izvor: Mondo
 
Big Moca

Big Moca

Član
Ceca potvrdila: Više nemam dečka

Ceca potvrdila: Više nemam dečkaFolk zvezda kratko je medijima potvrdila da više nije u vezi sa manekenom Vladimirom Cvetkovićem.Prvi je vest o raskidu para objavio portal "Story", da bi i pevačica lično dan kasnije domaćim listovima priznala da je ponovo sama.

"Vest je tačna. Ponovo sam sama i nemam više šta da dodam", rekla je Ražnatovićeva, koja je sa Cvetkovićem bila u vezi od prošlog leta.

"Alo" piše da je razlog raskida bilo neslaganje u životnim planovima, pošto Cvetković "nije znao šta hoće i bio je razmažen".


Izvor: Alo
 
Top