Apsolvent
LEGEND
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
1.439
Pitao sam poznatog proroka i srpskog Jeremiju Draškovića. stink. I kaže da se nećeš tu zaustaviti, već da imaš potencijala i za admina. stink.
Ja sam tu da ti ćelićim volju, jer bila bi milina, da imamo tebe za SF-admina. stink.

Je li Delijo, a što ti ne konkurišeš za mesto urednika? I ti imaš potencijala. :)

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Eto,vidi kojim tonom mi se obraća,pa stvarno nečuveno.Šta će biti za koji dan,počećeš da ujedaš sve što nije plavo?
Uostalom,objasnila sam ti,za ono već postoji tema.Ti treba da nam budeš uzor,msm,pozitivan.Da ne pričam koliki sam trud uložila da ti serviram link,eh,tako sa pastvom,ccc.

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Eto,vidi kojim tonom mi se obraća,pa stvarno nečuveno.Šta će biti za koji dan,počećeš da ujedaš sve što nije plavo?
Uostalom,objasnila sam ti,za ono već postoji tema.Ti treba da nam budeš uzor,msm,pozitivan.Da ne pričam koliki sam trud uložila da ti serviram link,eh,tako sa pastvom,ccc.
:) Ja to samo u svojo kući (temi)...;) Odgovori ti na već postavljeno pitanje i postavi meni. Valjda ti se neko sviđa...

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Je li Delijo, a što ti ne konkurišeš za mesto urednika? I ti imaš potencijala. :)

Ja ću i dalje biti u opoziciji. yes3 Mislim da je to mesto za mog druga Deatha, zaslužuje. yes3 Šteta samo što je prozapadno orjentisan, njemu sve što dolazi sa zapada je cool, njihov kulturni model mu je prihvatljiv, samo da se ne propederiše. :lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ja ću i dalje biti u opoziciji. yes3 Mislim da je to mesto za mog druga Deatha, zaslužuje. yes3 Šteta samo što je prozapadno orjentisan, njemu sve što dolazi sa zapada je cool, njihov kulturni model mu je prihvatljiv, samo da se ne propederiše. :lol:

Ako ništa, bar neću da ponavljam tvoje greške...hvala na iskrenosti :lol:

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
:) Ja to samo u svojo kući (temi)...;) Odgovori ti na već postavljeno pitanje i postavi meni. Valjda ti se neko sviđa...
Pa ne ide to tako g Uredniče.

A to što ne voliš C.Zvezdu,to ćemo posebno da pričamo,kad više ne budeš imao imunitet.

Deliju za urednika ženske sekcije!

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Pa ne ide to tako g Uredniče.

A to što ne voliš C.Zvezdu,to ćemo posebno da pričamo,kad više ne budeš imao imunitet.

Deliju za urednika ženske sekcije!

Vala ne ide nikako...i ja to isto kažem kao predstavnik Mastera yes3

Ivanjuška u pravu si za Deliju, mnogim devojkama bi vrlo brzo postao najbolja drugarica :lol:

Natrag