Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ako ništa, bar neću da ponavljam tvoje greške...hvala na iskrenosti :lol:

Ja nisam ni napravio grešku, ali znam ja da ti, što kažeš, to i slažeš. :lol:

Ivanjuška, najbolje Death-a za mesto urednika ženske sekcije. yes3 Pod velikim je uticajem zapada, bolje je da što više bude u društvu žena, sve više mi je sumnjim i bojim se da uskoro ne nađe dečka. :lol:

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Ivanjuška u pravu si za Deliju, mnogim devojkama bi vrlo brzo postao najbolja drugarica :lol:

Death,pa kakva je sad to zavist,nisam ovo očekivala od tebe.Ajde,de,ima još toliko sekcija,npr...uzgajanje cveća.

Delija,ne moraš biti ginekolog da bi pogledao,jel tako.

Vidiš ti to... Kako narod ima odbojnost prema vlasti... Juče sa mnom fina bila, gle danas, drvlje i kamenje...

Nisam sigurna ko je prvi počeo narod ili vlast.Pa da,narod je kriv za sve!

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ja nisam ni napravio grešku, ali znam ja da ti, što kažeš, to i slažeš. :lol:

Ivanjuška, najbolje Death-a za mesto urednika ženske sekcije. yes3 Pod velikim je uticajem zapada, bolje je da što više bude u društvu žena, sve više mi je sumnjim i bojim se da uskoro ne nađe dečka. :lol:

Sumnjiv si mi, s obzirom koliko si Toletom opsednut ništa me kod tebe ne bi iznenadilo yes3

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Forum se budi, izgleda... Delija i Death, kao nekad... Ivanjuska nešto mrsi, proziva, šta li... Ja...
Šta, pogodila te tama o penzionerima?

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Ništa ja ne mrsim,kod mene je sve transparentno,nego mogao bi da se nadovežeš na moje pitanje.Baš me zanima čime su te to tako uvredili ili šta već.Možda to što bajno mirišu na beli luk?Tema me nije pogodila ,ja sam daleko od penzionera,a sudeći po mom dosadašnjem stazu,teško da ću to ikada postati.

Natrag