Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
U kontekstu ovoga što ovdje pišete, mislim da je vrlo diskutabilna usporedba čovjeka, kao sisara, sa ostalim vrstama sisara. Kao da ste zaboravili jednu "sitnicu", a to je da čovjek ima svijest i razum i da se veoma dobro zna služiti sa njim. Čak tako dobro, da se može tvrditi, da opstanak ljudske vrste zavisi samo, ili skoro samo, od čovjeka. Ne treba sumnjati da će ljudski razum biti u stanju naći rješenje za svaku opasnost koja bi ugrozila ljudski opstanak.
pa da, ta statistika i jeste nebitna za nas, ali neke vrste su premasile i milion ( homo erectus ), mi smo sjebali planetu i ne pise nam se dobro ni za samo 200 000 godina postojanja , ili jos bolje reci nekih 100 godina moderne tehnologije
Da smo sjebaali planetu, sjebali smo je, ali to je cijena koju smo platili razvoju. Međutim, ljudi su već uvidjeli kakvu opasnost predstavlja takav odnos prema prirodi - nauka tu igra ogromnu ulogu, i siguran sam da će nači načina a u mnogome ga već i nalaze, ne samo da se "prljave tehnologije" zamijene čistim, nego da se i šteta koja je do sada učinjena sanira i da se ljudima obezbijedi zdrava okolina u kojoj će da žive.pa da, ta statistika i jeste nebitna za nas, ali neke vrste su premasile i milion ( homo erectus ), mi smo sjebali planetu i ne pise nam se dobro ni za samo 200 000 godina postojanja , ili jos bolje reci nekih 100 godina moderne tehnologije
ne samo da se "prljave tehnologije" zamijene čistim, nego da se i šteta koja je do sada učinjena sanira i da se ljudima obezbijedi zdrava okolina u kojoj će da žive.
Da, rekao bih da je GMH ili GMO velika nepoznanica, posebno kada je u pitanju genetski inžinjerig u poljoprivredi. Ni nauka nije još načisto da li i koliko je takva hrana korisna, odnosno, štetna za ljudsko zdravlje. Jedni naučnici tvrde da je vrlo opasna, navodno zbog toga što dužom upotrebom uzrokuje rak, neplodnost i još mnogo negativnih posledica po ljudski organizam, a jedna od njih je i neutralizacija krvnih elemenata preko kojih se apsorbuju lijekovi, a naročito antibiotici, pa ljudi ostaju bez zaštite ovog važnog lijeka.i ishrana , evo sad nam stize GMO