Prošli mesec sam konačno rešio i uplatio Premiumize mesečnu pretplatu i mogu reći da addon bukvalno jede živu decu tj. torente, usenet i file lockere
Strašan addon, vidim da ga dosta ljudi koristi i sa Real Debridom ali mislim da Usenet dosta znači ovom addonu.
Ima dve mane. Prva je što iz nekog razloga nema Uploaded hoster linkova? Pojm ne znam zašto jer na sajtu Premiumizea piše lepo da je hoster Uploaded podržan. To u stvari i nije neka mana s obzirom na gomilu torenata i usenet fajlova ali opet ako je podržan a što da ga nema?
Druga mana je cena jer jeste pomalo skup, ali ako to pogledam sa ove strane a to je da je Premiumize bukvalno kombinacija Furka i Easynewsa onda se ova cena čini prihvatljivom.
Bubbles već ima dva privatna trakera u provajdere to su T411 i Torrentleech i dok TL može da se koristi s obzirom da je izuzetno težak za ratio, 72h seedovanja koje obezbeđuju serveri Premiumizea nisu baš dovoljni. T411 je pun pogodak jer ima gomila torenata i seedera a izuzetno je lak za ratio plus na trakeru uopšte nisu strogi povodom toga.
Novina je da su sada podržani paketi sezona serija još jedan pun pogodak. A najbolje od svega toga je što sada ima dosta kešovanih celih sezona serija.
Uz neke male dodatke kao recimo ubacivanje Uploaded hoster linkova i još neki privatni traker ovaj addon komotno može da ima ocenu 10/10. Jedini razlog koji me sprečava da mi bude go to addon mi je cena Premiumizea. Razmisliću, videću još malo šta i kako je ali sve ostalo u vezi sa addonom je top.