U Task manager-u u kartici Processes iskljuci XBMC(End task)probaj prvo taster x to bi tebalo da stopira rad ako nece onda pritisni taster za windows (izmedju ctrl i alt)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
U Task manager-u u kartici Processes iskljuci XBMC(End task)probaj prvo taster x to bi tebalo da stopira rad ako nece onda pritisni taster za windows (izmedju ctrl i alt)
Jedno pitanje , desava mi se da kada koristim recimo Navi X , XBMC zakoci skroz , i onda startujem Task Manager da bih izasao iz XBMC-a ... Medjutim kada onda pokusam da udjem ponovo u XBMC nece da ga pokrene dok ne restartujem komp ... Moje pitanje je , da u slucaju da se zamrzne XBMC , dali postoji neka precica na tastaturi da se izadje na drugi nacin , da nepokrecem Task Manager ...
Sada sam tek video pitanje a odgovor je ......
gasenje XBMC istog trenutka a to je istovremenim pritiskom na tastaturi dugmadi Alt + F4
Na taj nacin moze a se desi da ne zapamti na primer zadnju odgledanu epizodu ili neko podesavanje ali se brze gasi U svakom slucaju uvek imam memorisano na svakom layeru za daljinac
Ma jok,nista strasno.....gasim tako godinu dana zbog velicine xbmc i dugog procesa gasenja ,i nisam imao nekih problema....Moze recimo da dodje do toga da se neki updejt ne odradi za addon ako se bas u tom trenutku u pozadini i odradjuje ali kasnije prilikom sledeceg startovanja xbmc to ce se i odraditi,ili tako neke sitnice....Naravno to je prinudno resenje ,sto neznaci i da je ispravno ali je delotvorno......