Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Predpostavljam da si misleo na skriveni XBMC folder......a da on je onako malecki...6GB.....
Pretpostavljao sam da je otrpilike toliki Nisam mislio ozbiljno, mada ne bi bilo lose da neko uradi neki profil za pocetnike, ako me ne bude mrzelo uradicu jedan sa nekim osnovnim pluginovima za filmove i muziku, i mozda rom collection(onda bi trebalo i da upladujem emulatore i romove) mada me mrzi i kod mene da stelujem skin za sve stvari Moze i sa xbmc backup da se uradi jer pola ljudi ne bi znalo ni gde da stavi folder.
Nesto slicno je uradjeno ,sa Serbianforum pozadinom i ubacene su neke stvari......moglo bi se to dopuniti nekim jos adonima ,posto nekih i ima ubacenih........
http://serbianforum.org/threads/internet-tv-plejeri.468502/#post-1281373
to jest mogu ga samo dopuniti i postaviti recimo sa po 10 najbolja addona za sve kategorije.....
kod mene je 1 Gb ali rado bi uzeo tvoj od 6 Gb. XBMC na forumu pratim od prve stranice i veoma sam zadovoljan.Predpostavljam da si misleo na skriveni XBMC folder......a da on je onako malecki...6GB.....
probaj prvo taster x to bi tebalo da stopira rad ako nece onda pritisni taster za windows (izmedju ctrl i alt)Jedno pitanje , desava mi se da kada koristim recimo Navi X , XBMC zakoci skroz , i onda startujem Task Manager da bih izasao iz XBMC-a ... Medjutim kada onda pokusam da udjem ponovo u XBMC nece da ga pokrene dok ne restartujem komp ... Moje pitanje je , da u slucaju da se zamrzne XBMC , dali postoji neka precica na tastaturi da se izadje na drugi nacin , da nepokrecem Task Manager ...