Član
- Učlanjen(a)
- 04.01.2010
- Poruka
- 579
Međutim u nekim sverama, nikako da napredujem ili sam se previše vezala za neki cilj, ili prosto ne umem da uputim molitvu na pravi način...I to je razlog zbog čega se trudim da temu ne ostavimo samo na teoretisanju(imam i ja literature...), već da razmenimo neka iskustva, ako su od pomoći..., uvažavajući sve religije na forumu...zašto da ne...
Nema pravog i pogresnog nacina da uputis molitvu i ti to znas Tvoje "srce" ce ako je ispunjeno ljubavlju uvek uputiti iskrenu molitvu, onako kako ono to zna da uradi. Ali mozda samo jos uvek nije pravi trenutak za njeno ispunjenje, mozda jos uvek nije trenutak da se napreduje. Takodje, preterano vezivanje za cilj ne donosi napredak jer da bi napredovala ka cilju moras da izvedes neke korake u sadasnjem vremenu a ako si previse opterecena ciljem, ne sagledavas dovoljno kvalitetno sadasnje stanje. Uzivaj malo u sadasnjoj situaciji, izvuci iz nje ono sto mozes, iskoristi je do kraja, nastavi sa molitvom a napredak ce doci kada mu bude bilo vreme. Budi srecna zbog onoga sto si i gde si, pa ces lako otici i dalje od toga.
(nadam se da pomaze ovo sto sam napisao, jer pisem iz licnog iskustva)