Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Па просто кад се користи православна хришћанска бројаница онда се молиш Б огу.А коме се ви будисти молите?
Па по мени православне бројанице треба да буду црне бије можда чак и беле.Али у сваком случају треба да служе за молитву и ништа више.Не знам ко је написао.Можда преподобни Макарије оптински како већини мирјана не треба дозволити употребу бројанице јер нису ни оним основним,а то је молитвено правило из молитвеника овлада.Тј.није им прешло у навику да се моле ујутро и увече из молитвеника.
Ти вероватно никад ниси читао Свете оце.Да јеси знао бида је то помоћно средство у обављању Исусове молитве.И други назив за православну бројаницу је мач духовни.Svrha pravoslavne brojanice nije molitva. Mozes da se molis i bez brojanice, sve je jedno. Svrha brojanice je nesto drugo. Procitaj pazljivo uvodni post, odlicno je napisan.
Ти вероватно никад ниси читао Свете оце.Да јеси знао бида је то помоћно средство у обављању Исусове молитве.И други назив за православну бројаницу је мач духовни.
Pa, neke religije imaju upravo takva pravila, - određene vremenske termine kada se treba moliti Bogu.Religija ne može da ima pravila u smislu, da moraš da se moliš i ujutro i uveče ili već nekim specijalnim redosledom. Niti je pravilo da oni koji se mole na takva način, da su pravi verniici i čiste duše. Nije to recept koji je neko zapisao. Ja sam u prethodnom postu navela samo neki primer, znači osnova je početi sa molitvom kada imaš potrebu da se obratiš Bogu, posle je to obraćanje češće...