Ne. Nemačko carstvo(Sveto Rimsko) je u onih '10'.
Ne, jer Istočno se nije podelilo. Ono nije ni ubrojano u onih '10'.
Nisu ni carevi, već poredak (punina nekog sistema, poretka). Feudalni poredak, zasnovan na simbozi vere i države. Jer mali rog nije samo politička već i verska sila.
Dakle, feudalni poredak zasnovan na svezi crkve i države su onih '10' careva. To nije Britanija ni SAD jer u tim državama nema srednjvekovne simbioze crkve i države, koja je nametnuta Zapadnoj Evropi.
Nemoj da zaboravis da cetvrta zver predstavlja vise kraljevstva.
Prvo predstavlja Rimsko carstvo u globalu koje je trajalo najduze i ono se vremenom podelilo na Zapadno i Istocno Rimsko carstvo koje je trajalo vise vekova nakon toga..
Nakon pada zapadnog Rimskog carstva ,zamenjeno je Svetim Rismkim carstvom preko Vatikana i pape sem ako mislis da su oni nesto posebno i da ne predstavljaju nista.Razmislite malo o ulozi pape i vatikana i razumecete da je bas preko njih nastavilo da zivi Rimsko carstvo,ali sada u obliku takozvanog "Svetog Rimskog carstva" .
Ali ajd... Nista nije nepromenljivo ,pa ce se tokom vremena videti sta je to tacno bilo.
Za sada kako stvari stoje,prema ovom saznanju koje danas imamo ,uz istorijske podatke da je Engleska pobedila Spaniju,Holandiju i Francusku i tako postala dominantna sila kojoj se kasnije pridruzila USA i tako je taj mali rog dobio oci i usta.Svi mi danas vidimo da su Anglo Saksonska dvojna svetska sila GB -USA dominantni u svemu odnosno da pocinju da gube svoju moc.
Ocekujemo osmog biblijskog kralja ,a to ce biti OUN,medjunarodna zajednica koja ce okriviti religiju za svu prolivenu krv i napasti je.
Vidimo vec danas kako nije ogromna mrznja samo kod nas na Balkanu,vec je svuda po svetu.
Politicari zele da proglase mir u celom svetu i morace da zrtvuju religiju u jednom trenutku.
Kad ce biti taj trenutak,ne znam ,ali kad reknu da je Mir i da se nema sta bojati onda ce napasti opsta pogibao.
1
Solunjanima, glava 5
3 Jer kad kažu: Mir je, i nema se šta bojati, onda će iznenada napasti na njih pogibao kao bol na trudnu ženu, i neće uteći.
A to pocinje unistenjem lazne religije ,nazvane "Vavilon Veliki"
Evo nekih primera za neverovanje kako je ta religija obmanula sve narode.
5 Mojsijeva, glava 4
16 Da se ne biste pokvarili i načinili sebi lik rezan ili kakvu god sliku od čoveka ili od žene,
Hajde da vidimo sotoninu umetnost varanja naroda jer danas ljudi imaju bezbroj ikona i kipova kojima se mole.
Da ne pricamo o Isusovim zapovedima ,ne ubij,ne cini bracne prevare itd itd,,,,,danas je to sve precutno dozvoljeno.
Dakle mi danas govorimo o onim cinjenicama koje su danas relevantne.Ako se vremenom otkrije nesto novo,onda ce se nase tumacenje korigovati.Dakle nismo mi nepogresivi,jedino je Jehova Bog nepogresiv.