pa ti si onda veći od mojsija,budući da on se nije usudio ništa reći pre nego bi sačekao znak nad šatorištem,oblak ili oganj noću, i onda bi se pokrenuli kja zemlji obećanja,prevedeno put ka carstvu je nemoguće uzeti bez dokaza da je neko vidno kršten svetim Duhom,a to znači bez pomazanja ti nemaš ovlašćenje niti otkrivenje istina Reči.@mrsavkić
ljubazno te molim, u ljubavi Kristovoj,
nemoj se praviš "tošo" jer to nisi
englez još manje
uvijek sam govorio i govorit ću da je Božji Zakon 10.zapovijedi temelj kršćanske religije
dragi moj nisi ti sa grane pao da neznaš o kojem Zakonu govorim
jer
znaš i sam da je ceremonijalni zakon ukinut na križu,
civilni zakon je propao sa propašču Židovske države
a
Božji Zakon 10.zapovijedi se nemože ukinuti nikada
jer
ako se bilo gdje ukine
grijeh je ovjekovječen
dokaze češ dobiti od Boga i Krista, te koje tražiš
mi kršćani nismo ovdje da bi vam izvodili čuda
nego
da ljude upoznamo sa istinom Evanđelja koja spasava
ti se gradiš većim od samog Gospoda Isusa ,jer čak ni on ,čak ni on dakle ,nije se krenuo biti svedok carstva bez vidljivog znaka u formi goluba na jordanu da je pomzanje na njemu. a veći si i od apostola,jer ni oni se nisu pokrenuli pre nego su dobili znak na pedesetrnici pomazanje,krštenje Duhom. onda ti prvi puta menjaš ovde prvila i bivaš smovbasni učitelj,čega samo. i ko se tu pravi toša?
ti bi trebao priznati da čak ne pojmiš suštinu pedesetnice. kao da se radi o nečem što nigde ne piše a centrtalna je stvar u celom Pismu!
ja sam ti izneo suštinu zakona bez rezerve ,nisam udarao kao magare nazad od napisanog,čak su i apostoli dugo još imali problem ne kako ti deliš zakon većs a celim zakonom,jer pavle je ostrigao glavu čak prineo zavete u hram,i tis e rpaviš da ne znaš da je to tačno tako urađeno,kaod a je nimpetr ustao od sto9la i da ga je pavle ukorio zbog toga ,u vezi pagana kad se zadesio tamo. ja znam o čemu ti svedočiš i ne kažem da to nije ispisano sad kolko ti to razumeš to je pitanje,ali ti niti jednom nisi respektovao centralnu stvar pedesetnicu i kao da ti se govgori gluvo slovo,što znači da te se to i ne dotiče, a to znači da u tebi nema znaka pedesetnice a oćeš učiti nekoga zakonu? kojim duhom pitao sm te,Božjim ili svojim?! i nonda ti ĆEŠ MENI REĆI ZA PROPOVEDI NA YOU TUBE DA NEMAJU VREDNOST. KADA BI TI IMAO ISKRENOSTI DA TO ODSLUŠAŠ ONOLIKO KOLIKO SAM JA ODSLUŠAO PROPOVEDNIKA ADVENTISTA PENTEKOST5NIH I DRTUGIH ,I TO NEKE I PO DVA PUTGA U PUNOJ PAŽNJI, TI BI IMAO VIŠE MUDROSTI. JER JA NISAM OD ISTIH ODBACIO DOBRO I PRIMAO SAM ONO ŠTO JE MUDRO,A ODBACIVATI ZNAČI VELIKI POJAM. JA SAM NAUČIO DA PRIMAM. CENTRALNE STVARI NISU TU DOISTA NIKAD ISKAZANE ,JER VIDIM DA IH NE POZNAJU ALI TIME NISAM ODMAH REKAO,ŠTO ĆE MI OVO I ZAČEPLJAO UŠI.