Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Znam ja da vi volite "egipat" i "piramide", jel ste masoni!
Evo dokazao si da imate masonsku nauku, jel sve povezujete sa egiptom kao i oni!
Sta ja imam vise pricati!
Vi sami za sebe svedocite...
Inace, ovaj covek sa slike je zaista postojao. Pripadao je plemenu iz afrike, koji su deformisali svoja lica, tako da na kraju dobiju isturene zube i izduzeno lice kao u psa, to su im radili dok su jos bila deca..
To i danas rade neka plemena u africi, kinezi deformisu stopala, egipcani su na primer izduzivali svoje lobanje vestackim putem, da bi licili na bogove..
Vi istinu pretvarate u paganizam, tako sto nase slike povezujete sa egiptom, i stvarate vestacke "fikcije" tipa "Den Braun"!
To rade i masoni tako.
To su vas oni naucili da radite!
I onda ti meni kazes kako vi nemate masonsku nauku, pa sve vam je vezano za masonizam, cak i poreklo!
Nije Mire lepo izmišljati, lagati, i pripisivati nešto drugima, posebno ako "tvoja" crkva ima sva ta obeležja, masonske, okultne, satanističke simbole, učenja, običaje, rituale, itd..
Dakle, zamenio si tezu, jer upravo je Pravoslavlje i sve u njemu mnogobožačkog, okultnog, masonskog porekla, i sve to može da vidi i površni istraživač.
Adventisti nemaju masonsko poreklo, niti masonska učenja, a ti i dalje podržavaj laž, to je lično tvoja stvar.
Koja je razlika između molitve pred Kristoforom ili Anubisom?
Takvi su oni koji ih grade i koji se uzdaju njih.
Evo dokazao si da imate masonsku nauku, jel sve povezujete sa egiptom kao i oni!
To rade i masoni tako.
To su vas oni naucili da radite!
Adventizam ima Božansko poreklo
To svako kaže, ono što Biblija kaže je mjerilo.
Zar su masoni osnovali one koji govore istinu.
Samo su promijenili imena a duh paganizma je ostao.
Da vidimo ta učenja sektaša koje su osnovali masoni.
Mire i tradicionalne crkve kažu.
Subota nije 7. dan i ne drži se fizički.
Biblija kaže ovo:
2. Mojsijeva 20,10 A sedmi je dan odmor Gospodu Bogu tvojemu; tada nemoj raditi nijednoga posla, ni ti, ni sin tvoj, ni kći tvoja, ni sluga tvoj, ni sluškinja tvoja, ni živinče tvoje, ni stranac koji je među vratima tvojim.
2. Mojsijeva 20,11 Jer je za šest dana stvorio Gospod nebo i zemlju, more i što je god u njima; a u sedmi dan počinu; zato je blagoslovio Gospod dan od odmora i posvetio ga.
I u NZ je to tako.
Luka 23,56Vrativši se pak pripraviše mirise i miro; i u subotu dakle ostaše na miru po zakonu.
Mire kaže i trd. crkve subota je data samo Jevrejima.
Marko 2,27I govoraše im: subota je načinjena čovjeka radi, a nije čovjek subote radi.
I u SZ: Isaija 56,2Blago čovjeku koji tako čini, i sinu čovječijemu koji se drži toga čuvajući subotu da je ne oskvrni, čuvajući ruku svoju da ne učini zla.
Miretova falš nauka kaže duša je besmrtna.
Biblija kaže da je smrtna.
Djela apostolska 3,23Djela apostolska 27,22
5. Mojsijeva 20,16 Isus Navin 2,13 Isus Navin 10,30 Isus Navin 10,32 Isus Navin 10,35 Isus Navin 10,40
1. Carevima 15,29 Isaija 53,12 Jezekilj 18,4 Jezekilj 18,20
Mire kaže da mrtvi znaju i da su svjesni i da se mole za nas.
Biblija kaže da ne znaju ništa.
Mrtvi ne znaju ništa Propovednik 9,5-10
Mrtvi ne hvale Boga Isaija 38,18-19.
Mrtvi nemaju misli Psalam 146,4.
Mire kaže da se mogu prizivati mrtvi ali sveci.
Biblija kaže da nema prizivanja mrtvih (ne kaže samo nepokajanih, nego svih).
Ponovljeni zakon 18,11nitko tko bi bajao, zazivao duhove i duše predaka ili se obraćao na pokojnike.
Mire kaže da će biti vječno mučenje nepokajanih.
Biblija kaže uništenje.
Otkrivenje 21,8---Rimljanima 6,21----Rimljanima 6,23----Malahija 4,1------Mudre izreke 10,30 ----------Psalam 37,38------Izaija 5,24-----Ivan 15,6----Psalam 68, 2 -----Otkrivenje 20,9----Obadija 1,16----Isaija 9,18---------Psalam 10,16-----------Price Solomunove 24,20
Mire kaže ima šanse za spasenje nakon smrti.
Biblija kaže nema.
Jevrejima 9,27I kao što je ljudima određeno jednom umrijeti, a potom sud.
Po miretu bi trebalo da puste bogataša kod Lazara i Avrama.
Pismo kaže: Luka 16,26I preko svega toga postavljena je među nama i vama velika propast, da ovi koji bi htjeli odovud k vama prijeći, ne mogu, niti oni otuda k nama da prelaze.
Mire kaže nije grijeh klanjati se ljudima.
Djela apostolska 10,26I Petar ga podiže govoreći: ustani, i ja sam čovjek.
Pa čak ni anđelima.
Otkrivenje 19,10 I padnuvši pred nogama njegovima poklonih mu se; i reče mi: gle, nemoj, ja sam sluga kao i ti i braća tvoja koja imaju svjedočanstvo Isusovo. Bogu se pokloni; jer je svjedočanstvo Isusovo Duh Proroštva.
Otkrivenje 22,9 I reče mi: gle, nemoj, jer sam i ja sluga kao i ti i braća tvoja proroci i oni koji drže riječi proroštva knjige ove. Bogu se pokloni.
Mire kaže jedno vaskrsenje.
Biblija kaže dva.
Otkrivenje 20,5Ostali mrtvaci ne oživješe, dok se ne svrši tisuća godina. Ovo je prvo uskrsnuće,
Dakle dva vaskrsenja.
Mire kaže nrtvi su na nebu kao duhovi.
Biblija kaže ovo:
Jovan 14,2 Mnogi su stanovi u kući oca mojega. A da nije tako, kazao bih vam; idem da vam pripravim mjesto.
Jovan 14,3 I kad otidem i pripravim vam mjesto, opet ću doći, i uzeću vas k sebi da i vi budete gdje sam ja.
Mrtvi izlaze iz grobova, a ne iz raja.
Jovan 5,28Ne divite se ovome, jer ide čas u koji će svi koji su u grobovima čuti glas sina Božijega,
Gdje čovjek ide kada umre do vaskrsenja??
Job 21,13Dane svoje završavaju u sreći, u Podzemlje (grob) oni silaze spokojno.
Psalam 49,15Poput stada redaju se u Podzemlju, smrt im je pastir, a dobri njima vladaju. Njihova će lika brzo nestati, Podzemlje će im biti postojbina.
Psalam 115,17Ne, Jahvu mrtvi ne hvale, nitko od onih što siđu u Podzemlje (grob).
Izaija 38,18Jer Podzemlje ne slavi te, ne hvali te Smrt; oni koji padnu u rupu u tvoju se vjernost više ne uzdaju.
Postanak 3,19U znoju lica svoga kruh svoj ćeš jesti dokle se u zemlju ne vratiš: ta iz zemlje uzet si bio - prah si, u prah ćeš se i vratiti.
Propovjednik 3,20Sve ide na jedno mjesto; sve je od praha i sve se vraća u prah.
Propovjednik 12,7I vrati se prah u zemlju, kako je bio, a duh se vrati Bogu, koji ga je dao.
Jov 34,15Izginulo bi svako tijelo, i čovjek bi se povratio u prah.
Mire kaže razbojnik je bio u raju sa Isusom.
Da li je razbojnik sa krsta bio u petak u raju???
"I reče mu Isus: 'Zaista ti kažem: danas ćeš biti sa mnom u raju." Luka 23.43
Grčki koine jezik (na kojem je NZ) nema znakove interpukcije. Ovaj stih uopšte ne mora imati ovakvu interpukciju. Može i ovako biti napisano.
"I reče mu Isus: 'Zaista ti kažem danas, bićeš sa mnom u raju." Luka 23.43
Da li je Isus tog dana bio u raju???
"Ne dohvataj se do mene, jer se još ne vratih k Ocu svojemu; nego idi k braći mojoj, i kaži im: vraćam se k ocu svojemu i ocu vašemu." Jovan 20.17
Dakle Isus nije bio tog dana u Raju nego u grobu.
Miretova falš nauka kaže možemo se klanjati ikonama, kipovima itd.
Biblija kaže da ne može.
2. Mojsijeva 20,5Nemoj im se klanjati niti im služiti, jer sam ja Gospod Bog tvoj, Bog revnitelj, koji pohodim grijehe otačke na sinovima do trećega i do četvrtoga koljena, onijeh koji mrze na mene;
Mire kaže "Mi ne smatramo da su oni bogovi".
Biblija kaže da i prožrdljvci ne misle da je trbuh bukvalno Bog.
Filibljanima 3,19Kojima je svršetak pogibao, kojima je Bog trbuh, i slava u sramu njihovu, koji zemaljski misle.
Mire kaže zakon je od Sinaja.
Postanak 26,5a to zato što je Abraham slušao moj glas i pokoravao se mojim zapovijedima, mojim zakonima i odredbama!
Mire kaže nema Milenijuma.
Milenijum će biti na nebu.
Otkrivenje 20,6Blažen je i svet onaj koji ima dijel u prvom vaskrseniju; nad njima druga smrt nema oblasti, nego će biti sveštenici Bogu i Hristu, i carovaće s njim hiljadu godina.
Miretova nauka kaže: Neće biti Zemlja pusta.
Zemlja ostaje pusta.
Mihej 7,13 A zemlja će biti pusta sa stanovnika svojih, za plod djela njihovijeh.
Jeremija 4,23 Gledam zemlju: pusta je, evo, i prazna, nebesa: svjetlost im iščezla.
Izaija 24,3 Opustošena će biti zemlja, opljačkana sasvim, jer je Jahve odlučio.
Jeremija 16,4 Ljutom će smrću pomrijeti, neće biti oplakani niti će se pogrepsti, biće gnoj po zemlji, i od mača i od gladi izginuće, i mrtva će tjelesa njihova biti hrana pticama nebeskim i zvijerima zemaljskim.
Jeremija 25,33 I u onaj će dan biti od kraja do kraja zemlje pobijeni od Gospoda, neće biti oplakani, niti će se pokupiti i pogrepsti, biće gnoj po zemlji.
Mire kaže mrtvima se propov. Jevanđelje (bukvalno mrtvima)
Biblija kaže ovim mrtvima.
Duhovno mrtvima:
"A Isus reče njemu: Hajde za mnom, a ostavi neka mrtvi ukopavaju svoje mrtvace." (Matej 8,22)
"Trebalo se razveseliti i obradovati, jer ovaj brat tvoj mrtav beše, i ožive; i izgubljen beše, i nađe se." (Luka 15,32)
"I nas koji bejasmo mrtvi od grehova ožive s Hristom (blagodaću ste spaseni)." (Efescima 2,5)
I koga su sada osnovali masoni, a koga Bog?
Jeste, Bog je upotrebio bivseg satanistu da osnuje Hristovu crkvu. Potpuno si u pravu!
Pa sto onda dajete nesto sto nema veze sa biblijom!?
Masoni lazu kao i vi da smo mi pagani.
Dakle ne govorite istinu, vec laz, to videsmo gore kad ste povezali ovog jadnog coveka koji je zaista postojao sa egiptom i anubisom.
To masoni rade isto tako sve povezuju sa egiptom, nasao sam na njihovim sajtovima isto.
Hoces da kazes da smo namerno izmislili ovog coveka da bi obozavali anubisa.
Mislim stvarno Tripo, zar si i ti toliko zaslepljen da ne vidis da nam podmecu? A vi podrzavate..
Malo se informisi sta kazu masoni, jel isto pricaju sto i vi.
Necu obarati pripremljen materijal, koji sam oborio na bezbroj tema.
Ako hoces reklamu, plati je na tv, vise ces ljudi dovesti u svoju crkvu!