Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Borba za dete

  • Začetnik teme TvrtkooG
  • Datum pokretanja
T

TvrtkooG

#1
U braku smo 6 godina, imamo sina starog 2 godine, za dva mjeseca trebamo dobiti bebu
cheer.gif
, živimo kod mojih u kući. Oboje smo zaposleni, žena je trenutno na bolovanju zbog trudnoće. Već duže vremena provodi po cijele dane kod svojih roditelja, ja ne smijem ići sa njom i ne bunim se. Prekjučer sam došao doma sa posla, zatekao kuću kako sam i otišao, otišla je kod mame sa djetetom i nije je bilo cijelog dana, zvao sam na mobitel-ugašen-zovem njenu mamu, kaže kod njih je- prošla večer njih nema, drugi dan su došli. Nakon toga smo sjeli i razgovarali, nije me ni jednom pogledala u oči, samo je gledala u pod tokom razgovora ili da kažem monologa. Kaže da privikava dijete, i da će sve više vremena provoditi kod svojih, nije mi bilo jasno kakvo privikavanje, onda je rekla da će dijete dati svojima dok rodi,
shocked1.gif
presjekao sam se, poludio u sebi, a iz vana sam ostao miran. Želim zadržati svoje dijete uz nas u braku, molim vas, molim vas, pomozite savjetima i prijedlozima. Inače žena je dosta podložna svojoj mami i šta mama kaže tako mora biti.
user_online.gif
report.gif


edit.gif
 

Top