LEGEND
- Učlanjen(a)
- 14.09.2009
- Poruka
- 8.464
Činjenice, Jevrejine! Gdje su ti činjenice čovječe na koje si se pozvao? O čemu sad razglabaš?A jel struja neki greh?
Hoces da diskutujemo o tome ko je ovde zatucan. Da vidimo ko ima vise argumenata na raspolaganju!?
Razumem ja tebe vrlo dobro! Ali ti ocigledno gledas samo svoju stranu, ako uzmemo da je tvoja strana pogresna, izvestan je rezultat.
Ako je pravednost cinjenica, o cemu onda da diskutujemo....
Znas, lako je prepoznati sataniste, one koji slede satanski karakter, to su oni koji bi zeleli da budu ''bogovi'', oni koji zele da je po njihovom, a ne po onom koji im je dao zivot, koji ih je stvorio. Tvorac kaze: ''ako se pokajes, i svojim delima pokazes da si se zaizta promenio, sva tvoja nedela se brisu, ne postoje vise, tako ja kazem Bog, onaj koji stvara, onaj koji odlucuje!", a sotona mora na to naci neku primedbu. A znas sta je zalosno? To sto se on u opste ne pita!, aha, on moze samo da bleji i da prica u praznu, u ostalom u njegovom karakteru stoji 'pobunjenih'. Ali mi smo prosvetljeni, i znamo ishod, a vama ostaje samo da se bunite i da se zadovoljavate ovim bednim zivotom.