Bojite li se boga ?

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
A jel struja neki greh?

Hoces da diskutujemo o tome ko je ovde zatucan. Da vidimo ko ima vise argumenata na raspolaganju!?

Razumem ja tebe vrlo dobro! Ali ti ocigledno gledas samo svoju stranu, ako uzmemo da je tvoja strana pogresna, izvestan je rezultat.
Ako je pravednost cinjenica, o cemu onda da diskutujemo....
Znas, lako je prepoznati sataniste, one koji slede satanski karakter, to su oni koji bi zeleli da budu ''bogovi'', oni koji zele da je po njihovom, a ne po onom koji im je dao zivot, koji ih je stvorio. Tvorac kaze: ''ako se pokajes, i svojim delima pokazes da si se zaizta promenio, sva tvoja nedela se brisu, ne postoje vise, tako ja kazem Bog, onaj koji stvara, onaj koji odlucuje!", a sotona mora na to naci neku primedbu. A znas sta je zalosno? To sto se on u opste ne pita!, aha, on moze samo da bleji i da prica u praznu, u ostalom u njegovom karakteru stoji 'pobunjenih'. Ali mi smo prosvetljeni, i znamo ishod, a vama ostaje samo da se bunite i da se zadovoljavate ovim bednim zivotom.
Činjenice, Jevrejine! Gdje su ti činjenice čovječe na koje si se pozvao? O čemu sad razglabaš?

Član
Učlanjen(a)
23.09.2010
Poruka
21
A mene samo zanimalo dal' se ljudi boje Boga...
Ako se boje, zasto se boje...
A ovo ode u nekom sasvim 100-tom smeru.
Ne zanima me dal ima il nema Boga, verujete li il ne, zanima me da li se bojite Boga, ako se bojite boga zanima me kako i zasto se bojite ...
Zajebite ta religijsko/ateisticka razglabanja dal ima il nema i dal jeste il nije!
JEL SE BOJITE IL NE i zasto, kako ...?!
Ko hoce da se svadja i prepire o Bogu nek otvori neku drugu temu.
Mene zanima vas strah od Boga, pred Bogom, zbog Boga, vere il neverovanja u Njega i sl ...

TEMA JE : BOJITE LI SE BOGA i molim da se o tome raspravlja, pise, "govori"...

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
A mene samo zanimalo dal' se ljudi boje Boga...
Ako se boje, zasto se boje...
A ovo ode u nekom sasvim 100-tom smeru.
Ne zanima me dal ima il nema Boga, verujete li il ne, zanima me da li se bojite Boga, ako se bojite boga zanima me kako i zasto se bojite ...
Zajebite ta religijsko/ateisticka razglabanja dal ima il nema i dal jeste il nije!
JEL SE BOJITE IL NE i zasto, kako ...?!
Ko hoce da se svadja i prepire o Bogu nek otvori neku drugu temu.
Mene zanima vas strah od Boga, pred Bogom, zbog Boga, vere il neverovanja u Njega i sl ...

TEMA JE : BOJITE LI SE BOGA i molim da se o tome raspravlja, pise, "govori"...
U pravu si ti, ali na ovim i sličnim temama, neminovno je da se malo, s vremena na vrijeme, skrene sa osnovne ideje teme. Dakle, tebe zanima boje li se ljudi Boga? Naravno da se religiozni ljudi, ili teisti, boje Boga. Bog ne samo da je dao pravila po kojima oni koji ga "slijede" moraju živjeti, nego je i zaprijetio drakonskim kaznama za one koji to ne budu radili, odnosno, koji budu kršili ta pravila, to jest, griješili. Ateisti smatraju da Bog ne postoji, pa, prema tome, ne mogu se bojati nečega čega nema.

Član
Učlanjen(a)
01.06.2010
Poruka
309
Činjenice, Jevrejine! Gdje su ti činjenice čovječe na koje si se pozvao? O čemu sad razglabaš?
Neverovatno koliko pokusavas da ispadnes upravu, uprkos okolnostima, pa red bi bio da odustanes. Pa zar treba kao deca od 10god da raspravljamo o necemu ociglednom....smesan si!
Pa zar i sam nisi rekao da je pravednost cinjenica? pa eto, da ne bi ulazili u dublju raspravu, dosta je ta cinjenica.

Član
Učlanjen(a)
27.03.2009
Poruka
530
Ne. Ti si po tvom kratkom opisu onda regularan lik. Imaš veru, ponekad posvetiš malo vremena i na tu stranu, ali nisi fanatik i imaš preče stvari u životu.
Eventualno si pročitao više od samo Biblije.
... za razliku od pojedinaca koji stigoše pred kraj starog zaveta, pa onda rešili da se predaju nekom drugom izdanju, malo drugačijem gde ima i slika, a ne samo šturo texta i brojki, itd. :D

Član
Učlanjen(a)
19.04.2010
Poruka
1.381
Ljdi su se pre 3.500 miliona godina plasili od boga.Naprimer cuje se grom i ljudi misle da se bog ljuti na njih i plasili su ga se.Bog je bio njihov Totem

Natrag