Sad s ove tacke tesko je bas doneti zakljucak bez malo dubljeg uvida, moguce je da je ta elektronika na hardu, al je moguce i da je i nesto drugo. Recimo i sam znas da nema tog Windowsa koji se posle nekog vremena ne "zapusi", znaci reinstalacija. Takodje ponekad se pomesaju i drajveri, registar se koruptira, procesi u pozadini koji se ne podnose, neispravan input od misa. Posto kazes da je to radilo do juce fino, verujem da je izdrzalo jedan ceo ili dva dana, a nakon ulaska u browser ...kaput. Mozda je pretrazivac napunjen Adonima koji se medjusobno ne podnose, java skripte pod takvim okolnostima blokiraju racunar i tako dalje(drajveri za zvuk). Znaci ukloni odredjene addone iz browsera, dovedi kompa u slicnu situaciju da vidimo kako ce da se ponasa.
Skini neki program za dignostiku sistema, recimo Aida 64 Extreme ili Aida 64Engineer, pa izvrsi System Stability Test. Takodje pogledaj iz Windows-ovog Event viewer-a, da nema nesto oznaceno crvenom bojom.
-------------
Ako nista ne uspe onda naravno servis, tip s naocarima ce da pogleda sta je u pitanju,
ako ti se ne svidja cena, stavis komp pod misku i ajd zdravo. Jedanput komsija odneo
racunar u servis i 10 dana nisu znali sta mu je, ja ga otvorim, kad ono nozica od procesora
savijena u stranu. Taj serviserov pomocnik glavom zaptivao procesor u slot, nije znao
da prvo podigne onu lopaticu za fiksiranje. U pitanju je bio obican stoni racunar, ovo sam reko
onako da te oraspolozim malo, ajd testiraj to jos malo pa javi sta je bilo.
P.S...proveri temperaturu kod procesora i graficke.