Bistrina uma

Član
Učlanjen(a)
13.01.2011
Poruka
108
Tako je druze:) evo postoji jedna pesma i hocu da mi se ostvari, " Nisam trazio nista, nego da imam kao drugi malo srece i ljubavi kao svi ostali ljudi, i nisam molio boga da bas previse mi daa, malo srece i ljubavi kao svi normalni ljudi"
Izvinjavam se sto spamujem temu ali evo, sta mozete dedukovati iz napisanog?:)

Član
Učlanjen(a)
26.04.2011
Poruka
277
Devojke su kao latice ruza. Onog trenutka kada budu bile spremne, same ce se otvoriti yes3

Ovo ste bas lepo rekli; :)
Pokusavam da dam neke smernice ovom nasem forumasu,ali iz ovih podataka kojih je malo i nabacani su s brda s dola,cini mi se da sluze samo da zbune i nas i njega.Nekad mi se cini da se radi o nekome ko se prvi put zagledao u neke predivne oci i ostao zarobljen,i sad pokusava da se snadje,da si objasni sta se to dogadja,zasto se misli vracaju njoj,zasto u ocima prolaznika trazi taj pogled,zasto satima lezi i misli o njoj....
U toj ceznji prolaze dani a strah od susreta s njom ili sa bilo kojom devojkom sve je veci,i skoro da ih je poceo mrzeti jer mu ne olaksavaju
ni malo.

Cini mi se Delfezsx da ste mlada osoba(citirate ili razmisljate kao strip junaci),ako je tako nema sta da se brinete,a kako nastupate ovdje mozda vam profesija bude forenzika ili nesto sl.

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Bistrina uma? Tesko u danasnje vreme ali vredi pokusati sa nekim casovim joge :)

Član
Učlanjen(a)
11.11.2009
Poruka
506
delfesx pročitaj knjigu TREPTAJ-moć mišljenja bez mišljenja,autor Malcolm Gladwell

Član
Učlanjen(a)
28.09.2009
Poruka
856
Prestani da gledas filmove o Serloku H., izmastan lik, drugo, kada bi se to sto zelis moglo nauciti, imao bi posao kod CIAe-odmah.
Ali evo ti i malo pomoci : pronadji na netu sto vise mozes o temi NLP-Neuro Lingvisticko Programiranje, ima dosta literature, na engleskom, doduse ima u svetu i dosta kurseva sa ovom temom, jedino im je cena poveca.
Tu mozes pronaci nesto od toga o cemu sanjas, nesto.
Poz

Član
Učlanjen(a)
13.01.2011
Poruka
108
Ne gledam filmove o S. H. ali i u filmovima ima makar mrvica istine.

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Ne gledam filmove o S. H. ali i u filmovima ima makar mrvica istine.

Tako je! Jes' video da uvek ruzan tip dobije najjbolju zensku (kao i u zivotu)?!
A i uvek sam govorio da nije trebalo Hobitima dati da nose prsten (film bi bio kraci bar za dva dela da nije njih bilo)...

:lol::lol::lol:

Član
Učlanjen(a)
13.01.2011
Poruka
108
Prestani da gledas filmove o Serloku H., izmastan lik, drugo, kada bi se to sto zelis moglo nauciti, imao bi posao kod CIAe-odmah.
Ali evo ti i malo pomoci : pronadji na netu sto vise mozes o temi NLP-Neuro Lingvisticko Programiranje, ima dosta literature, na engleskom, doduse ima u svetu i dosta kurseva sa ovom temom, jedino im je cena poveca.
Tu mozes pronaci nesto od toga o cemu sanjas, nesto.
Poz
Taj NLP projekat, bacanje para ujedno.

Član
Učlanjen(a)
13.01.2011
Poruka
108
Zamislete kakvu dedukativne sposobnosti mozemo da razvijemo a da to i ne znamo

Natrag