Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Bios

  • Začetnik teme 10jabuka
  • Datum pokretanja
Torgandwarf

Torgandwarf

MODERATOR
Jeste li pokusali sa Fn+F2. Koliko videh na F2 se ulazi u bios, ali na nekim uredjajima potrebno je drzati Fn dugme(ukoliko je to ukljuceno u BIOS-u). Takodje postoji alternativni nacin da udjete u BIOS iz windows 10. Start dugme, kucate pa kliknete na recovery, zatim u opciji advanced start-up kliknete na restart now, posle reboot idete na troubleshoot i zatim UEFI firmware settings.

Na novijim racunarima je fast boot nekada toliko brz pa prebrzo butuje u sistem pa ne stignete da udjete u BIOS. Opcija je da ugasite racunar iskljucite napajanje(punjac ili izvadite bateriju na laptopu) i zatim posle par minuta sve ponovo povezete, i onda pokusate da udjete u BIOS na odgovarajace dugme ili kombinaciju dugmadi.
 
10jabuka

10jabuka

Član
Hvala vam od Srca Ja sam radostan na mnogim odgovorima i savjetima ..ja sam zasad uspio da instaliram windows 10 64 bit samo sto cekam ovih dana da mi stigne cabal za taj compjuter jer imam samo za utikac dva hdmi tako da bih mogao nadam sa da imam malo bolji compjuter.vec jedam put.Hvala svima .!!!!!
 
Top