Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Jednostavno pitanje... KAKO UCI U SETUP BIOSA NA POMENUTOM LAPTOPU
Poslije restarta pritisnuo sam ESC pa F1 i otvorio se SYSTEM SETUP, ali ja mogu samo da promjenim vrijeme i datum...
mozda je zakljucan bios, iz nepoznatog razloga proizvodjaci to rade, znam kad sam prijateljici popravljao laptop isto to mi bilo, nisam mogao nista u biosu osim da mijenjam vrijeme. ajd pokusaj sa del tasterom
Ako ni del ne uspije, probaj sa F11 ili F12. Obično se kod dizanja sistema pokazuju tipke za ulazak u bios. Tipke svako malo pritisni, obično nije dosta samo jednom. Na mom FUJITSU - SIEMENS laptopu je ulaz u BIOS sa DEL.
Sve sam to vec probao. DEL nije kao ni F2 i F12. Ulaz je sa ESC pa onda F1. Jedina tipka koja jos funkcionise pri restartovanju je F8, a sluzi za SAFE MODE i sl. Bojim se da je NEMESIS upravu. Nasao sam nesto slicno na youtube ali moras vaditi memoriju pa neke pinove spajati zicom a to mi se ne radi... Hvala na odgovorima...ako neko ima prijedlog bez zica i spajanja neka javi.
Skini Bios download tool sa sajta proizvodjaca kao sto je ovo odprilike.
Kod:
http://xpdrivers.com/bios/_1_3.cfm
..trazi u google Utility za Toshibu, mada postoje i univerzalni ko taj na toj strani.
Samo celu operaciju radis na svoju odgovornost.
Verovatno zbog onog problema sa neocitavanjem cele memorije.