moj je disk,nije kupljen na buvljaku,nisam ništa radio sa njim..to se desilo iz čista mira,upalim laptop kad ona poruka..probam sa nekim alatima iz hirens,neće ni jedan..ukratko,pokazuju mi da na disku nema ništa...0 koma0...koja ironija,prije nekoliko dana sam ga provjeravao sa sentinelom i još jednim programom....vaš disk je u odličnu stanju,nigdje loša sektora...aha,malo morgen,u odličnom stanju...ebeš ga,ja se tebi neki dan smijem za cigu i hdd,kad ono...prcSta ce se desi, to je sigurno pokvario kad je onomad secao onaj dvd-rom, na srafce. Iskreno se nadam da nije ovo udarao od vrata...ej salim se...vidi dilerik nisi opisao jel to tvoj disk ili si ga kupio na buvljaku, ima prodaju razne pokvarene samo da se domognu novca.
Takodje ako je tvoj, sta si zadnje radeo na njemu, ponekad i sam bios oce da se zezne kad se vade i dodaju razne komponente, vidi ako ma neki oblik reseta ili optimizacije biosa na njemu.
Sve u svemu sad mozes sa onim Linuxom(Kali live) sto smo ranije razgovarali da cepas. Podrzava i zvuk i net, a fleska nek ti sluzi kao hard.
ne mogu uopšte podići sistem,kako normalno,tako ni u safe modu..čim uključim laptop odma mi izbaci ono pxe rom...u bios mogu ući,ali mi to ništa ne pomažeTo onda ili ima los kontakt ili nesto nije u redu sa HDD-om.Mozda bi mogao proveriti da ga nije pronasao Device Manager,ako ga slucajno tamo ima idi desnim klikom na njega,pa propertis,pa update driver.Ponekad se desava da ga device vidi iako nije u BIOS-u.Nista ne kosta.
Poslednja izmena od urednika: