Big TV strimovi

Učlanjen(a)
11.02.2014
Poruka
13
Pozzz .Vidim da se prica o bigtv.Ja sam gledao jedan mesec od njih i platio sam na dinarski racun.Trebao bi ovih dana da produzim nalog jer sve u svemu sam zadovoljan.Da li je moguce da se napravi neka muljaza pa da moze vise nas da gleda za manje pare.?

Član
Učlanjen(a)
18.09.2009
Poruka
371
Ovako,ja sam gledao dok je bilo besplatno,i kad je isteklo placao sam 5 eura (500 din) mesec,uplatnicom...na racun,ne mora paypal...kanali su veoma dobri,jedina zamerka je sto mora u browseru da se gleda,ali sta da se radi...nisam osetio nikakvo seckanje,dosta su korektni,i stalno novi kanali,evo bas sad arena hd i hayat...preporuka u svakom slucaju.

Član
Učlanjen(a)
18.09.2009
Poruka
371
Za te pare,nema bolje...a imaju skoro sve kanale koji su potrebni,za svakog po nesto.

Učlanjen(a)
31.01.2014
Poruka
129
U pravu su sto nedaju.Steta bi bilo,vrhunski kanali,povoljna cena.Zar da to clanovima koji placaju propadne?

Član
Učlanjen(a)
02.04.2013
Poruka
70
Zasto bi to propalo? I ja sam clan koji placa ali ja nebi htjeo da gledam kanale preko browsera kad vec imam HTPC na kojem XBMC radi ko bombona.

Ali, ako te liste neko krade ili djeli s nekim drugim narodom, e to je onda druga prica.

Natrag