Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sumljam da mu je do procesora jer i ja imam Dual Core a pokrecem BF2 bez ikakvih problema.Imam patch 1.41 i pokrecem sve servere bez problema.Preporucujem da ne cacka oko jezgri jer kako je maloprije spomenu da ako stavi da mu to obavlja 1 jezgra CPU se grije.Ovako ti se zove stavi u tražilicu nađi na internetu i skini si ako nemaš veličina mu je 1,92GB naziv:BF2_Patch_1.50
usto bi trebo imati mislim ako nemaš i bf2mini-skl to ti je mislim crek za online i veličine je te se sastoji iz dva dijela
1,53 MB (1.605.632 bytes i 8,00 KB (8.192 bytes).Možeš probati ako imaš AMD procesor , igrice kad ne rade optimezer za duo procesor zna doći do konflikta zbog dvije jezgre jer su igre rađene kad ih nije bilo skini si program i instaliraj si a zove se AMD Dual-Core Optimizer i veličina mu je 9,00 MB (9.445.376 bytes) te isprobaj igru prije nego kreneš skidati Patch možda ga imaš a stvar je možda stvarno samo do procesora jer ima takvih igrica.