- Učlanjen(a)
- 24.04.2010
- Poruka
- 5.966
A, da nije Maga.... njemu je najduž.....neki put se time pridržava....i
pa bas lepo, vas dvojica me citirajte a ovaj mali zeleni jos neka navija za banovanje pa cete posle da se pitate: "gde nestade black wizard?"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A, da nije Maga.... njemu je najduž.....neki put se time pridržava....i
Moraš biti oprezniji, da te mangupi ne bi navukli na tanak led yes3pa bas lepo, vas dvojica me citirajte a ovaj mali zeleni jos neka navija za banovanje pa cete posle da se pitate: "gde nestade black wizard?"
E, sad, da li sam ja kilavo objasnio ili ti kilavo shvataš..., pitanje je!Nije baš dotle došlo, mada jeste Jurivaka kilavo objasnio mora to malo preciznije, šta sme a šta ne sme, neki primer, na primer yes3
E, sad, da li sam ja kilavo objasnio ili ti kilavo shvataš..., pitanje je!
Ljudi, ne radi se o tome šta se smije ili ne smije. Na ovoj sekciji, kao što sam u uvodu rekao, može se baš o svemu pisati. Dakle, SMIJE se pisati šta ko želi. Jesmo li to rasčistili? Poenta u postavljenoj temi je u sledećem: Ako smijem pisati o čemu god hoću, trebam li malo razmisliti kada pišem, da to što radim ima neki smisao?
Ne zna sta te sad spopade .....najzad neko onecemu iskreno da progovori....a ti ...ko o cemu....o spamu.......ah .....ta omladina...ali mi smo krivi...
Ne uzimajte mu za zlo .....mlad je .....i impulsivan.....
Jurivaka je imao ideju da se neke stvari konačno razjasne, međutim, spameri ostaju spameri, i samo dokazuju činjenicu da spam obično nema nikakvog smisla.
Narode, ono što je moj kolega hteo da kaže je to da kad otvarate teme treba da razmislite šta otvarate, šta želite time što ste ih otvorili, kakvu diskusiju. Da ne otvarate teme tek da biste ih otvorili, da biste imali što više postova, ili šta već. Ne mora da se "diskutuje" na svaku glupost.
A vi ispisaste dve stranice na nešto totalno deseto što nema veze s temom.
I posle se žalite kad vas neko nazove spamerima, a niste u stanju ni za šta da se vežete i komentarišete samo u okviru teme. U svaku temu koju ste, vas nekoliko koji ste se u poslednje vreme pojavili, komentarisali, uneli ste i bar malo spama.
Kao da nam namerno to radite, namerno kršite pravila, namerno sve radite bez reda, da bismo mi imali više posla da brišemo, ispravljamo, prepravljamo, da vas kažnjavamo, itd.
Stvarno sam razočarana onim što iz dana u dan gledam ovde.
Moguće je da neko namerno radi ali nije uvek tako. To se podrazumeva da treba razmisliti pre otvaranja teme kakva se zapravo tema otvara, ali mnoge dobre ideje su iskorišćene a plus verovatno neki smatraju da je veća fora ako otvore što neobičniju temu bez obzira na eventualni nedostatak prostora za diskusiju. Takođe novim članovima ali i uopšte onima koji nemaju veće iskustvo u net komunikaciji malo teže je objasniti potrebu poštovanja pravila na forumu. Ali sve to naravno ima svoje granice, samo malo više treba da bude strpljenja i dobre volje...
Ali pošto njih trenutno nema ja ću da pitam, o čemu uopšte u ovoj temi može da se piše :dntknw:
evo, sigao je i potencijalni spamer. podrzavam to pitanje. sta u ovoj temi treba da se pise???
a-pro-po, death, sta bi sa pesmom sf-a
Pa o tome se i radi, ako neko počne da se zeza, ti možeš da kažeš da to za tebe nema smisao, da je glupo, da je nepromišljeno... a nekome to može biti zanimljivo.E, sad, da li sam ja kilavo objasnio ili ti kilavo shvataš..., pitanje je!
Ljudi, ne radi se o tome šta se smije ili ne smije. Na ovoj sekciji, kao što sam u uvodu rekao, može se baš o svemu pisati. Dakle, SMIJE se pisati šta ko želi. Jesmo li to rasčistili? Poenta u postavljenoj temi je u sledećem: Ako smijem pisati o čemu god hoću, trebam li malo razmisliti kada pišem, da to što radim ima neki smisao?
Mozda bi trebalo da se otvori nova tema CASKANJE pa pricajte o cemu god zelite....