UREDNIK
- Učlanjen(a)
- 28.07.2010
- Poruka
- 1.713
Прикључак као прикључак није неки потрошач јер не прима било какве информације пошто се миш, ако нема прекидач, аутоматски искључује после неког времена када се не користи. Потрошња тог пријемника је јако мала, у милиамперима.Raja, malo sam istraživao i izgleda došao do objašnjenja zašto laptop troši bateriju i kad je iskljućen. Pošto koristim bezični miš, ostavljao sam u laptopu priključak za miš. Od jučer do donas samo 1% manje baterije. Je li moguce da je to vuklo bateriju?
Ако ти је лап топ био потпуно искључен, нема шансе да троши било шта. Е сад, данашњи лап топови могу служити и као пуњачи на одрђеним USB портовима и, могуће је да си имао нешто повезано на таквом порту, што је вукло струју. Прикључак бежичног миша, рекох, минорни је потрошач да би он драстично умањио капацитет акумулатора.
На Honoru, само USB C ради реверсно док класични портови немају ту опцију док су на претходном Aceru сва три калсична USB порта радили као пуњачи када је лап топ искључен. Дешавало ми се да оставим USB stick са диском М.2 и да ми он испразни акумулатор.