Barselona u Milano putuje autobusom

MODERATOR
Učlanjen(a)
02.05.2009
Poruka
30.941
11898149894bcafb78db17b221809253_extreme.jpg

Fudbaleri Barselone otputovali su u Milano na polufinalu utakmicu LŠ
protiv Intera autobusom, jer se još ne zna kada će biti normalizovan
avio saobraćaj.

Šampioni Evrope u nedelju će preći prvu deonicu od 634 kilometra, uz noćenje u Kanu, a u ponedeljak će prevaliti još 351 kilometar do Milana.Zbog oblaka vulkanske prašine avio saobraćaj u Evropi potpuno je paralisan, a pretpostavlja se da će takvo stanje potrajati i naredne sedmice.
Trener Barselone Pep Gvardiola smatra da putovanje autobusom neće uticati na igru njegovih fudbalera u utorak.

"Više se brinem zbog eventualnog poljuljanog samopouzdaja nakon remija protiv Espanjola, nego putovanja autobusom. Niko nije srećan zbog toga, ali naše kolege iz nižih liga svake sedmice putuju autobusima i po 17 sati", rekao je Gvardiola.

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
Jao sad ako Inter dobije tu utakmicu onda će da se vade da nisu ugodno putovali.

__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
Itekako ima sanse Inter.......... Ja sam imao slicno tako putovanje do Atine sa ekipom pa posle nismo se mogli s loptom sastaviti kao da smo vidjeli Spejs Satl........

A sada trenutno su negdje na ulazu u Italiju :D

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Barcelona je najbolji klub na svetu i to ce u utorak dokazati ! Pa cak i trotinetom da su isli u Italiju !

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Videcemo, ima dve tekme da se igraju...sve je moguce...

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
Ja kad napišem da Inter dobija svi me napadate kako potcenjujem protivnika a ovu što pišu Aleksandar P. i Crysis nije potcenjivanje.

Inter od nikoga nije na Meaci izgubio pa ni od Barselone i neće izgubiti !

Madrid-Finale-2010-logo.jpg
=
inter_milan-logo.png

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Nije to potcenjivanje Intera ! Ja ne mogu da kazem da ce Inter da pobedi Barcelonu kojoj realno nijedan klub na planeti ne moze da pridje ,pa cak ni Real,Manchester,Chelsea ! Ja ovu utakmicu ne gledam kao navijac nego kao neutralan posmatrac ! Mozda Inter izbori nereseno ali male su shanse !

Natrag