avast nikako

avast


  • Total voters
    260
Član
Učlanjen(a)
06.01.2010
Poruka
333
Imao sam na mesec dana avast internet security strasna stvar je, samo za vecinu nase populacije su te pro verzije skupe
 
Član
Učlanjen(a)
06.10.2009
Poruka
783
Moja iskustva sa Avastom pokazala su da je Avast cista glupost. Malo nasminkan program koji upozorava na sve i svasta osim na prave viruse. Da se razumemo, bilo je momenata kada su i Kaspersky i NOD32 propustali maliciozne programe u sistem, ali Avast to ne prestaje da cini. Licno, zaobisao bih ga u sirokom luku...
 
Član
Učlanjen(a)
01.05.2011
Poruka
5
Dok nisam presao na Win7 koristio sam nod (naravno legalna verzija-skinuta sa torrenta :D Sada koristim free Avast i zadovoljan sam, i nema nekakve velike razlike izmedju njega i nama dostupnog free noda! Jedina mana mu je slaba masina, ako imate slabu konfiguraciju (isprobano na starom racunaru) racunar nemoze da pokrene obicni web pretrazivac!
 
Član
Učlanjen(a)
19.02.2010
Poruka
20
Moj glas za Avast... Zadnjih nekoliko godina prilikom svake instalacije OS (drugarima, naravno) a PRE prvog izlaska na Net, prvo ide Avast (koji je već pripremljen na flešu), zatim skeniranje prilikom podizanja sistema pa tek onda apdejt, i ostalo...Za prosečnog korisnika kompa mislim da je dovoljan...
 
Član
Učlanjen(a)
09.04.2010
Poruka
87
kakavi free antivirusi (avast,avg,avira) samo Eset nod32 i sve je pod kontrolom.
 
Član
Učlanjen(a)
22.11.2010
Poruka
5
Svatko ima svoje mišljenje i stav o neki programima, kao i stvarima opčenito, ali što se tiče antivirusnog programa avast je među najboljima (bar za mene).Instalirao sam ga na svakom kompjuteru, nemam nikakvih problema, ne troši puno resursa....Pogotovo novo izdanje 6 verzije ako je nemate nabavite sila je stvarno...Potpuni glas avastu!!
 
Član
Učlanjen(a)
20.10.2009
Poruka
123
Avast - dobar - najsveobuhvatnija zaštita za te pare (besplatna verzija)! Ali, svadi se sa svim drugim "zaštitnim" programima. Meni je lično dva puta "pozvao" "black screen of death" upravo zbog te svađe! Zato sam digo ruke od njega. Inače, kad me netko traži AV, moja preporuka je Avira free ili Avast - za one koji su slabiji sa engleskim!
:ghjytun:
 
Član
Učlanjen(a)
29.12.2011
Poruka
239
Svaki program podesen je na fabricke vrednosti da bi ga koristio na svom racunaru moras ga prilagoditi svojim potrebama,u vecini slucajeva nema potrebe za cackanjem u podesavanjima.
 
Natrag
Top