avast nikako

avast


  • Total voters
    260
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
da ko koristi free ili kako se vec zove verzija nema nikavih problema pri instalaciji , samo ima jedna kvaka, te free verzije su suplje ko sito. vec kod profi verzija ili internet security verzija je jako tesko naci aktivacijske kljuceve , a i kad ga nadjete ima problem ( bar sam ga ja imao ), blokira internet stranice i mora se iskljuciti resident shild da bi se ulazilo na stranice koje ON ( avast ) smatra da su maliciozne , zakoji ce mi q kad mu moram iskljuciti stalnu zastitu. onda iskace na svaki q , na crackove, patcheve, ukratko na sta treba i netreba. iskocice na sasvim bezazlenu stvar a propustice crva ( opet iskustvo ). i na kraju oprobajte ici malo dublje na net na stranice prepune virusa pa isprobavajte antiviruse ( na vlastitu odgovornost ). za posjete SF -a i slicnim forumima netreba mi antivirus nikako. ove free , krekovane i patchevane verzije su samo psiholoski momenat , ono imam av i siguran sam.
 
Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
i ja koristim avast evo već 3-4 godine i nisam imao do sad nekih većih problema,dakle moj glas ide za avast
 
Član
Učlanjen(a)
16.08.2010
Poruka
146
Jednom sam ga koristio i čisto je sr*nje NOD32 ubija najbolji do sad a posle njega kaspersky
 
Član
Učlanjen(a)
27.03.2010
Poruka
11
ja koristim avast već 6 godina i instalirao sam ga na 15 kompijutera i niko se nije žalio jedan od najboljih antivirusa
 
Član
Učlanjen(a)
29.09.2010
Poruka
142
Da se pridruzim onima koji su protiv avasta,crysis je sve opisao pa da se ne ponavljam
 
Član
Učlanjen(a)
05.01.2011
Poruka
30
Avast sam koristio, i mogu reci da je to odlican besplatan antivirus.Ono sto se tebi mozda desilo je to da ti je vec komp bio prepun virusa, ili da si vec imao instaliran neki antivirus, ili neki drugi program zastite pa je u tom slucaju doslo do "klanja" izmedju njega i avasta oko resursa.Takodje je moguce da si skinuo pitaj boga sta.U svakom slucaj, razumem se u racunarsku oblast dosta dobro, i odgovorno ti tvrdim da to sto ti se desilo nije posledica instalacije avasta.
 
Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
Dajte, koristio sam sve i svasta sto se tice antivirusnih programa i na kraju sam ipak nastavio da koristim Avast, zasto, zato sto je odlican... E sad Kaspersky, Avira su mi propustili bruku virusa na komp, dok mi se to sa Avastom jos nikad nije desilo. Na drugom kompu sam koristio Aviru i imao sam problema sa ovim Vista Anti-Virus 2012 ko se s tim susreo zna o cemu pricam, sa Avirom mi je taj virus usao u komp bez upozorenja i zeznuo ga nacisto (nije da se hvalim al snasao sam se i rijesio problem bez ponovnog dizanja sistema :D ), poenta svega ovog je ta da sam na isti sajt sa kojeg sam i navukao to sheet :) probao da udjem s drugim kompom na kome je Avast cisto iz znatizelje i gle cuda nije mi ni dozvolio ni pod razno da otvorim stranicu... toliko od mene;)... Avast :gha:
 
Član
Učlanjen(a)
06.01.2010
Poruka
333
od mora gluposti koje sam koristio a bogami ima ih i previse avast mi jedino radi kako treba,usput prvo preinstaliraj OS ili obrisi celi hard pa onda iznova sve ubaci,onda neces imati problema
 
Član
Učlanjen(a)
12.08.2009
Poruka
455
Ja koristim Avast4 pro dosta dugo i uglavnom sam zadovoljan. Kompjuter mi nije neka moćna mašina pa ipak nemam problema kad je u pitanju usporavanje sistema i slično, a da je za to odgovoran Avast. Ali desilo se da je na drugom kompu gde je takođe instaliran propustio onaj debilni XP antivirus (virus), koji ga je potpuno onesposobio. Onesposobio je i programe tipa CCleaner i Revouninstaler, pa sam morao da reinstaliram windows. Da je tako dobar ne bi trebalo da propusti tako poznat virus i da mu dopusti da ga parališe. Opet, kažu ne postoji potpuno sigurna zaštita, pa je važno da korisnik i sam obrati pažnju na neka osnovna pravila o bezbednijem izlaženju na internet. U mom slučaju se moj sin (nije bio najbolje upućen) zalepio na taj XP "antivirus". Sada je naučio.
I pored toga mislim da je Avast solidan antivirus. Ima nekih dobrih osobina kao što je automatsko ažuriranje, stalna zaštita i skeniranje svega što dolazi sa interneta ili treba da se instalira. Osim onog problema na kompjuteru mog sina, na mom nisam imao probleme sa virusima. Bar ne neke veće u smislu da je blokirano nešto. S vremena na vreme ja inače odradim reinstalaciju sistema čim počne malo da usporava. To usporavanje može da bude i posledica nečeg drugog, ne mora da bude uvek zbog virusa.
 
Natrag
Top