Član
- Učlanjen(a)
- 31.12.2012
- Poruka
- 933
Ja imam na mobitelu android navigaciju dontpanic sa svim mapama EU i licencama original kupljeno mapa Hr i BiH-a je od lokalnih provajdera a ostale mape su unutra od TA,koristio sam više puta i nisam doživio da u njoj nešto nema a mogu i slati u mireo nove ulice kad izađu i brojeve što sam već par puta slao i odmah u slijedećoj nadogradnji to ubace unutra,također imam i goclever 505 Win 6 i u njemu imam legalno dontpanic sa mapama Hr i BiH-a također kad izađe novi softver i mape uvjek im se javim i odmah mi sve pošalju to sam platio legalno 50 kuna i kažem mape su fantastične vamo kod mene u Hr i ocjena čista petica,probao sam i po BiH-a i isto super radi,tako da nemam nikakvih zamjerki i nije puno para,inače probao sam na nekoliko navigacija prebaciti mape i licence i druge licence i nema šanse da proradi a znam i zašto jer su meni pravili za moj uređaj i morao sam im neke stvari iz uređaja poslati da bi radilo na mome uređaju jer sam naknadno ubacivao dontpanic iz razloga kad sam uređaj kupio bio je unutra BE mireo.