Od koje verzije Snežane ti je glas ? Anreader 4.0 ili neki stariji. Anreader 4.0 sa TextAloud 3 savršeno čita
može li za iGO da se odradi TTS
Anreader 4.0 cita kao ove glasove sto sam snimio. Znas malo ljudi zna sta znaci "kompjutersi glas", pogotovo za srpski jezik. Koristio sam male trikove da bih dobio ispravniji akcent. Recimo: Paznja, kamere za nadzor brzine - zarez promeni, to jest zastane pa sledeci deo cita mirnije, pravilnije. Ili rec medjuodrediste ja je rastavim medju odrediste i procita je odlicno. Glas mozes da proveris na njihovom sajtu. Sa njega sam skidao i poceo da pravim glasove. Ali u nekim recima cuje se pucketanje, kao stara ploca, pa sam slucajno nasao creckovan.
TTS ne moze. TTS je engine a ovo je engine za PC, probao sam da objasnim a da ne zamrsim.
Spremio sam glasove za iGO (POI upozorenja), sad ne moram nikoga da molim za glasove, ukucam i tras baba Snezin glas je tu. Zato sam presrecan zbog AnReadera 4.0.
POI obavestenja postavio sam za Sygic. Stavio sam neke glasove. Sad, ako nekome zatreba dodacu jos.
Poslednja izmena: