Automapa 1.5.0.0255

Član
Učlanjen(a)
31.12.2012
Poruka
933
Hajde ispravi nešto na prvoj stranici sa linkom nije u redu kad sjinem apk i ovaj drugi program ne može se raspakovati javlja neku grešku,vidi molim te šta je to.

Član
Učlanjen(a)
23.01.2010
Poruka
834
Hajde ispravi nešto na prvoj stranici sa linkom nije u redu kad sjinem apk i ovaj drugi program ne može se raspakovati javlja neku grešku,vidi molim te šta je to.

Da li imas ti nekih problema ili zajebavas iz dosade. Non stop nesto raspakujes. U ovoj temi raspakujes dva puta.

Arhive u 99% posto slucajeva imaju extenziju RAR, ZIP, 7z. Ako jos jednom pomenes raspakivanje a ne naucis osnove, izvuci cu ti usi.

Član
Učlanjen(a)
31.12.2012
Poruka
933
Ma sve je ok vidi skinio sam to sa operom i bilo je u winraru i nije se moglo raspakovati non stop neki eror izbacivalo i onda sam slučajno sa firefoxom skinio i sve je normalno i radi izvini inače koristim operu i to mi je se već dva puta desilo i sad sam je obrisao pozdrav

Član
Učlanjen(a)
23.01.2010
Poruka
834
Novi voice u prvom postu. Ima velikih promena u frazama, ne mogu da nabrojim.

Član
Učlanjen(a)
23.01.2010
Poruka
834
Probaj ponovo. Link je OK.
Skoro sam ubedjen da je voice definitivno uradjen. Sto bi se reklo FULL.

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.091
Sve je OK! Skinuo i upravo startovao Demo rutu da cujem kako ide. Dosta je dobro.
Hvala.

Član
Učlanjen(a)
23.01.2010
Poruka
834
Drago mi je ali ako imate primedbe javite. Postavi bih ja jos jednu nepoznatu navigaciju ali imam pravilo (99%) dok ne proverim ne objavljujem. Navigacija je Shturmann. Imam komletnu Evropu od NavteQ-a, mapa je 2012.03. Imam i uradjen Srpski glas. Samo nisam je probao jer ne podrzava ni jedan moj uredjaj. MISLIM da ce uskoro objaviti nove karte.

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.091
Vrijedi probati pa onda se odluciti koja je najbolja. Imam instalisanih sedam navigacija pa eksperimentisem.
Ocekujem i Shturmann-a pa da vidimo!
Pozdrav!

Član
Učlanjen(a)
19.06.2013
Poruka
20
ja imam problem sa patcherom zakoci mi celi mobitel i nemogu nista da uradim u cemu je problem sa patcherom sve radi dok ne stisnem na custom patch

Natrag