Automapa 1.5.0.0255

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.701
šteta tako ih ne vidi kad sam ih ubacio u mapu sound
Не знам шта ти прави проблем? Ја сам скинуо гласове и пребацио их у фолдер за гласове и раде. Нема шта да се отпакује, стигли су у формату који је потребан за навигацију. Негде грешиш а где...?

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.701
braonpas

Да, обоји је у плаво. Ок, нисам знао. Што се тиче мапа, слажем се са тобом као и са осталим што си написао. Да смо инертни, јесмо. Шта рећи, видиш и сам да многе мрзи да читају већ написано и постављено а камоли да се ангажују. Идемо даље, треба бити оптимиста.

Član
Učlanjen(a)
23.01.2010
Poruka
834
Ranije je bilo dovoljno da se podigne AM. Sada je provera ruta. Niko ne moze da zna dok ne proba, pa vidi u cemu je fora nije to do kreka ili sta znam cega.

Ma sve je OK nego me plasi reakcija na TTS glas. Mislim, ne plasi me, nema bolje i ovo jedini TTS za Srpski, Hrvatski... Ako ne valja ne postoji alternativa.

A ako budu zadovoljni okacicu dodatke za pravljene POI tacaka (i speed cameras POI), snimanja glasa (ne TTS). Koga zanima neka pita.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
447
ivica122 kralju. Opet "mape za iGI i SL".
Zamisli: Nasa kompanija ASD je napravila program za navigaciju. Namamo para za mape pa ih uzmite od druge firme DSA" - auspuh od Lade ne moze na Golfa
NEMA MESANJA MAPA

Haha, ovo sam namerno napisao zbog tebe, znao sam da ce biti reakcije :) Pretpostavio sam da nece moci.

Član
Učlanjen(a)
31.12.2012
Poruka
933
skinio sam glasove ove gore srpske i oni su u formatu Winrar i kad tako prebacim u folder sound te glasove ne vidi a druge vidi znači a ti unutra drugi strani glasovi nisu u winraru nego onaj bjeli dokumenat čišti

Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
447
:) poverovao bih ti da nisi dopisao ovo

Ne razumem, sta menja ovo sto sam dopisao? Jasno mi je da svako hoce da zastiti svoj proizvod i namerno iste mape prave u razlicitim formatima, ali eto, nada postoji :). Pretpostavljam da neko upuceniji u materiju moze da izvuce informacije iz jednog formata i oblikuje u drugi, ali je to sigurno prevelik posao a ne placa se, pa nista od toga :)

U svakom slucaju, jel postoji mogucnost "odstranjivanja" zemalja koje mi ne trebaju? Kako da izbacim Finsku, na primer? Vidim da ima po 2 fajla sa oznakama zemalja, ali su mali i cini mi se da ne sadrze sve informacije. Sa druge strane, ima velikih fajlova, na primer "detail.a" i to je veliko 400mb, i pretpostavljam da su tu bitne stvari ali za sve zemlje, sto je bez veze, zato sto kad obrisem sve zemlje koje mi trenutno ne trebaju i dalje mi ostane 2,75GB velicina mapa, a sadrzi samo 8 zemalja.

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.701
Данас сам је пробао на терену, по граду. Свиђа ми се, брза је и једноставна. Има мали проблем са гласовним навођењем али пошто је браонпас навео како је убацио српски глас, нема смисла да се то тумачи грешком.

Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
447
Ma to mi nece smetati, nego mi bez veze sto moram celu Evropu da nosim sa sobom, a trenutno nemam toliko mesta na sd kartici da ubacim sve ovo.

Natrag