{Arhiv} stari postovi - rešeni problemi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
28.09.2009
Poruka
856
moguce !

INTEL Pentium Dual Core E5300 Box (2.6GHz, FSB 800MHz, 65W, 45nm, 2MB L2 cache, socket 775)
Kod ploca i procesora je najbitnije da su lezista na ploci istobrojno oznacena kao na procesoru, sto znaci da se pare, ili prostije receno sa razlicitim oznakama ne moze se fizicki ubosti procesor na plocu.
Odgovor moj je DA, mozes.
a evo ti i kompatibiliti listu za tvoj slucaj na linku
Kod:
http://www.foxconnsupport.com/cpusupportlist.aspx?type=mb&socket=Socket%20775&model=945G7MA-8KS2H&cputype=Intel

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.09.2009
Poruka
856
E ovako imam problem sa memorijom,uzeo sam pre neki dan memoriju ddr2 (marke-Take MS),a ja imam kingston,kad sam ubacio u komp procesor je poceo da mi radi na pola,tj.imam dual core na 2,4ghz i radi samo jedan deo kao da se neslazu moduli.Kad igram igricu il nesto on mi prepoznaje procesor na samo 1ghz,i malo secka.I kad dize sistem pise da je memorija 667 valda.
Bilo bi neophodno da napises koju plocu imas, koji procesor i koje su oznake na memorijama, pa cemo resiti tvoj problem...

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Imam windows xp service pack 3 pa me zanima sto mi ne radi help and suport center.Kada god udjem tu pise mi error this program are not associated please associate it.Nervira me taj error pa ako ima neko da mi pomogne neka napise u cemu je problem i kako da ga resim.:dntknw:

Član
Učlanjen(a)
17.10.2009
Poruka
3
Pozdrav....

Moze li mi neko pomoci kako da napravim svoj FTP server???

Unaprijed HVALA ! ! !

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Desilo se to da mi je uleteo neki virus u komp i odjednom je poceo da mi se smanjuje slobodna memorija na hardovima.Kada sam ocistio komp od virusa memorija je prestala da se smanjuje ali sam izgubio preko 20 giga!!!Da li neko zna sta da radim da povratim memoriju???wacko2Hvala unapred!!!!!!!

Član
Učlanjen(a)
31.08.2009
Poruka
174
a nista ne moras da odradis u biosu install Xp normalno na C disk pa pnda ubacis dvd od w7 i install njega normalo na neku drugu particiju ... jedino sto trebas da podesisi u biosu je first boot device na cd rom/dvd rom i to je to

Član
Učlanjen(a)
26.06.2009
Poruka
51
Memoriju imam jednu kingston od 1gb,i druga mi je take ms isto od 1gb,obe su na 800 brzina,procesor AMD athlon dual core 4200+,a maticna GA-MA69VM-S2

Član
Učlanjen(a)
21.10.2009
Poruka
205
Malo je nezgodno pomoći ti na ovako šture informacije!!

Znaš li naziv tog virusa??
Čime si ga očistiJo i koliko si siguran da si ga očistiJo??
Tih 20 giga, jel' ti baš bukvalno fali te ih ni ne vidiš u exploreru il' commanderu
ili su kao obrisani pa hoćeš da ih povratiš??

Možda nekom i sine neka ideja kad bi imao malo više podataka??

Član
Učlanjen(a)
25.05.2009
Poruka
2.938
Interesuje me gdje Mozilla smješta favorite.

Hvala.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag