{Arhiv} stari postovi - rešeni problemi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
24.10.2009
Poruka
25
Danas kada sam ukljucivala svoj komjuter,pri podizanje na OS na moment snemalo je struju i kada sam probala da ga ukljucim opet javila mi se ona poruka gde odbrojava sekunde unazad i ima opcije Safe Mode.....wacko2
Kada se odbrojale sekunde komjuter je poceo normalno da radi :???:
E sada me zanima kako mogu najbezbolno i najlako da otklonim ta poruka kako bi mogla kada prikljucim komjuter normalno da se podigne :dntknw:
Usput komjuter nema mesec dana kako je dosao sa opravci...menjali su mu BIOS i DVD-Rom
Hvala puno....smile3

P.S. Dobila sam odgovor i resila problem :)
A ako se i nekome drugome isto desi...evo odgovar koji sam ja dobila i je resion moj problem

jedanput kad udjes u windowse, pa kad ih gasih ili restartash normalan nacin poruka pri sljedecem paljenju ce nestati

Hvala mome prijatelju na pomoci....:)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
211
E ok evo ovako bar je kod mene tako bilo -Start/Control Panel/Sistem/Hardware/Device Manager/Human Interface Device/-e tu je jedan od dva USB Human Interface Device imao zuti trouglic sa znakom uzvika sto znaci da je driver za taj USB ulaz na neki nacin bio ostecen ili se zagubio no u svakom slucaju dupli click na taj USB pa /Driver/Uninstal i onda restartujem komp a on pri startu sam vraca taj driver i to je to bas sam posle namerno ubacivao flash memoriju da probam dal je do nje i ispostavilo se da je ona uzrocnik pri vadjenju flasha pojavljivala se ista poruka nije zarazena imam kasperski al je izgleda pobrkala loncice a znam kako se pravilno iskljucuje da ne bude da sam bas tolka neznalica pozzzzz
:acute:

Član
Učlanjen(a)
19.10.2009
Poruka
11
ovako...mene zanima ovo...imam na kompu vistu ultimate i sada bi trebao napraviti format kompa,a pošto nemam vremena za to napraviti zanima me dal mogu provući na disk c na kome je vista samo win 7 i da imam onda na kompu win 7 a ne više vistu a da ništa ne brišem....jel to moguće izvedivo...eto to sam samo tio...pozdrav...

Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
513
Samo pokreni instalaciju i ona ce sama uraditi formatiranje.Stari windows ce ti se nalaziti na lokaciji C:\Windows.old

Član
Učlanjen(a)
26.06.2009
Poruka
51
E ovako imam problem sa memorijom,uzeo sam pre neki dan memoriju ddr2 (marke-Take MS),a ja imam kingston,kad sam ubacio u komp procesor je poceo da mi radi na pola,tj.imam dual core na 2,4ghz i radi samo jedan deo kao da se neslazu moduli.Kad igram igricu il nesto on mi prepoznaje procesor na samo 1ghz,i malo secka.I kad dize sistem pise da je memorija 667 valda.

Član
Učlanjen(a)
19.10.2009
Poruka
11
a jel mogu samo provući win 7 a da ne radim format...dal je to moguće,aj molim te da mi malo detaljno obijasniš kako da trebam to napraviti kada stavim cd u komp....

LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
Pa to je samo informacija o filmu, nista vise, znaci , da neko pre nego sto skine neki film, prosto vidi o cemu se radi,

Član
Učlanjen(a)
19.10.2009
Poruka
73
Cao, potpuno isti je proces, samo na pocetku, prilikom instalacije mozes da formatiras HD na koji ces baciti sistem. A tutoriale mozes sigurno naci na netu. Mada kada imas instalaciju ona ide automatski...

Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
9
Ne mogu da nadjem cryptload i ip changer koji ima DRG A226G.Molim vas ako mozete da ostavite neku adresu ili bilo kako da pomognete,a i da mi objasnite kako da ga aktiviram.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag