Član
- Učlanjen(a)
- 24.10.2009
- Poruka
- 25
Danas kada sam ukljucivala svoj komjuter,pri podizanje na OS na moment snemalo je struju i kada sam probala da ga ukljucim opet javila mi se ona poruka gde odbrojava sekunde unazad i ima opcije Safe Mode.....wacko2
Kada se odbrojale sekunde komjuter je poceo normalno da radi :???:
E sada me zanima kako mogu najbezbolno i najlako da otklonim ta poruka kako bi mogla kada prikljucim komjuter normalno da se podigne :dntknw:
Usput komjuter nema mesec dana kako je dosao sa opravci...menjali su mu BIOS i DVD-Rom
Hvala puno....smile3
P.S. Dobila sam odgovor i resila problem
A ako se i nekome drugome isto desi...evo odgovar koji sam ja dobila i je resion moj problem
jedanput kad udjes u windowse, pa kad ih gasih ili restartash normalan nacin poruka pri sljedecem paljenju ce nestati
Hvala mome prijatelju na pomoci....
Kada se odbrojale sekunde komjuter je poceo normalno da radi :???:
E sada me zanima kako mogu najbezbolno i najlako da otklonim ta poruka kako bi mogla kada prikljucim komjuter normalno da se podigne :dntknw:
Usput komjuter nema mesec dana kako je dosao sa opravci...menjali su mu BIOS i DVD-Rom
Hvala puno....smile3
P.S. Dobila sam odgovor i resila problem
A ako se i nekome drugome isto desi...evo odgovar koji sam ja dobila i je resion moj problem
jedanput kad udjes u windowse, pa kad ih gasih ili restartash normalan nacin poruka pri sljedecem paljenju ce nestati
Hvala mome prijatelju na pomoci....
Poslednja izmena: