{Arhiv} stari postovi - rešeni problemi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
LEGEND
Učlanjen(a)
19.10.2009
Poruka
9.187
Štampači su danas približno iste kvalitete,odnosno relativno jeftini.Zato treba obratiti pažnju na catridge....koliko listova odštampa (monocromatske i color) brzinu,da li postoje zamjenski....i ono najvažnije cijenu...da te cijena catridga ne dovede do očaja wacko2.
 
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ne bi trebalo jer kod nas nije skupo njihovo punjenje i njihova cena nije primarna a i ako se osuši popravka takođe nije skupa, sad mnogi to rade.
 
Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
probaj da očistiš komp,dakle otvoriš lepo kućište i ošistiš ga detaljno posebno kuler od procesora ;)
 
Član
Učlanjen(a)
05.01.2011
Poruka
12
Mogu oni ugasiti FB, ali uvek su tu, Twiter, Myspace, itd... Jedino sto je po meni dobro u vezi FB je to sto uglavnom lako kontaktiras neke ljude koje si tesko nalazio inace i ostvaris kontakt sa njima, a ostalo FB off...
 
Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
2
Reinstalirao sam Win 7 na C particiji.Na D particiji su filmovi i muzika bili pre reinstalacije i sve je radilo OK.Sada kada startam neki film, on pusti savim drugi.Isto se desava i sa mp3 fajlovima.Mislio sam da je kodek, instalirao novi K-Lite Mega pack,ali isto se desava.Reinstalirao sam i plejere, opet isto.Na kraju sam reinstalirao sistem, ali opet isto.Napominjem da neke fajlove normalno cita ali vecinu ne.Kada sam na flesu prebacio neku muziku i filmove na drugi komp, opet je i na Winampu i KM plejeru i na BS plejeru radio po svom dok su ostali fajlovi koji su vec bili na njemu radili normalno.Pomagajte...Zahvaljujem unapred
 
Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
2
Imam ESS koji svakodnevno apdejtujem,Malwarebytes' Anti-Malware ,SUPERAntiSpyware nekoliko puta sam skenirao D disk i nista nije nasao, osim toga pretpostavljam da bi zarazio i drugi racunar s kojim je umrezen ili treci na koji prenosim fajlove s flesom.
 
Član
Učlanjen(a)
03.12.2010
Poruka
36
Postoje razlicite vrste ram memorija, DDR1, DDR2, DDR3. . .Moras znati koja je memorija za tvoj racunar. . .Ako ti je razunar stariji moguce je da je DDR1 ili DDR2, sto mislim da mozes naci za 30 evra.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag
Top