{Arhiv} stari postovi - rešeni problemi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Kad sam radio kod ćaleta na komp isto smo koristili thunderbird i nije bilo problema i ja je toplo preporučujem. Outlook Express nisam koristio...
 
Član
Učlanjen(a)
09.08.2009
Poruka
362
Ma nije mi stalo do interfejsa, nego na zalost moj komp moze da radi samo na visti. U pitanju je Dell Inspiron 531s i pravljen je u svrhu promocije viste pretpostavljam, jer probala sam da instaliram na njega xp i uspelo je ali nema drivera koji odgovaraju.
Zapravo nasla sam i to ali ipak ne rade. Tako da sam osudjena na vistu

lara_k,

sv_inspndt_530s_digital.jpg


Nemoguće, Vista sama prepoznaje hardver i po potrebi ga i instalira...
ovo je jedna adresa za tvoje probleme: HP LaserJet P1005 Printer - HP Customer Care (United States - English)

P.S. ovde imaš i automatsku detekciju: HP and Compaq personal computers, desktop PCs and workstations - HP Small and Medium Business

.. ili ako dell traži ,,certifikovan,, drajver za njega, u tom slučaju na sajtu od dell-a moraš tražiti model koji poseduješ i videti šta nude u podršci.

... na ovoj adresi imaš sve za tvoj model: Drivers & Downloads=
 
Član
Učlanjen(a)
31.08.2009
Poruka
434
Probaj da instaliras na drugom kompu,od prijatelja,prijateljice pa javi kako je proslo. Ili probaj da ga pokrenes kao kompatibilnog sa npr XP-om,meni nije radio drajver za tv karticu isto je blokirao pa je odjednom poceo da radi kad sam ga stavio pod kompitabilni mod.
Skini parallels ili Vmware pa unutar njih instaliraj XP,posto je printer usb, radice na XP-u pod tim programima (To ti je zadnja opcija).
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
24.05.2009
Poruka
8
Extrakt - ovao sam igricu sa 2 DVD-ja na hard i instalirao je. Sve je u redu sa igricom ali ne mogu da obrišem extrakt - ovan file. Instalaciju mogu da skinem iz control panel-a ali ovaj file ne mogu da obrišem a zauzima mi mnogo prostora na hard-u. Može li neko da mi pomogne da ga
skinem?
 
Član
Učlanjen(a)
31.08.2009
Poruka
434
Probaj da odes u Command Prompt,tu unesi putanju do foldera gde si ekstraktovo igricu i probaj da obrises sa komandom DEL naziv tog foldera. Javi da li si uspeo!
 
Član
Učlanjen(a)
18.07.2009
Poruka
61
Verovatno je extratovan fajl je .iso fajl ili neki drugo, stoga je potrebno un-mountovati taj iso fajl. Ako koristis Daemon Tools moras ici levi klik na ikonicku koja se nalazi pored sata i izabrati opciju Unmount, nakon toga ces moci obrisati fajl. Pozz nadam se da je pomoglo.
 
Član
Učlanjen(a)
14.08.2009
Poruka
3
Ovako, koristim JDowloader i free sam korisnik. Zasto moram da cekam po 15 minuta? Mogu li nekakoto da izbengem?
 
Član
Učlanjen(a)
31.08.2009
Poruka
5
U kompu sam imao 2 hard diska i na svakom od njih instaliran OS - XP. Uvek pri ukčjucivanja kompa prvo bi se pojavio prozor u kome pita da izaberem jedan od njih. Sada sam jedan od tih hard diskova prebacio u drugi komp, instalirao ponovo OS ali i dalje mi se pojavljuje onaj prozor za izbor OS i ako ima jedan disk i jedan OS. Da li je moguće da sada naknadno iskljucim tu opciju?
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag
Top