{Arhiv} stari postovi - rešeni problemi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
22.12.2009
Poruka
448
imao sam 2 takva...ja sam ih placao po 500 dinara....crkli su...al mi sad treba nesto bolje...sa analogom...

Član
Učlanjen(a)
06.11.2009
Poruka
14
Mislim da u današnje vreme mnogo biraš. Neznam gde si ih sve našao? Pošto mi je baš pre neki dan crkla obišao sam više prodavnica, doduše na periferiji, davno nisu imali, našao sam samo jednu i nemogu da biram. Imaću video rama i osnovnog rama u istoj količini oba po 512 Mb.

Član
Učlanjen(a)
15.09.2009
Poruka
6
Dobro Veče

Ovako imam notebook Forcebook Dynamic, Intel Core 2 Duo T7300 (2.0Ghz , 4 mb cache),2 GB ram,GeForce 8600M 512 MB itd..

4 godine star..bez ikakvih problema do sada !!!!!!

Objašnjenje :
1.) Upalim laptop
2.) Sve normalno hdd se pali, ventilator se vrti, rom se otvara
3.) Digne se windows. U pratnji melodija dizanja windowsa.
Problem :
4.) Ja od toga ništa nevidim. Display je ugašen....nije ni crn ni bijel ni siv ni smeđ ni iscrtan nego je ugašen.
5.) Kad prikopčam monitor na laptop...monitor isto ne dobiva sliku.

Pa vas molim za neke savjete ili pomoć....prije nego što ga odnesem na servis jer čuo sam da je popravak vrlo skup od 1000-1500kn.....onda ga radije bacim u smeće...i kupim si novi...

Hvala unaprijed

Član
Učlanjen(a)
15.09.2009
Poruka
6
to sam i ja odmah mislio....al problem je u tome da je grafička integrirana.....

to znači da moram kupovati cijelu matičnu...kolika bi bila cijena ??

Učlanjen(a)
19.09.2009
Poruka
27.630
Taj problem sam imala ja,isto sam mislila da ću da ga bacim,međutim samo sam reinstalirala windows i sve je bilo ok.Mada postoji mogućnost i da ti je grafička u pitanju.
Sve u svemu najpametije je da ga odneseš u servis da znaš tačno šta je,nego da nagađaš i nerviraš se.

Član
Učlanjen(a)
15.09.2009
Poruka
6
Taj problem sam imala ja,isto sam mislila da ću da ga bacim,međutim samo sam reinstalirala windows i sve je bilo ok.Mada postoji mogućnost i da ti je grafička u pitanju.
Sve u svemu najpametije je da ga odneseš u servis da znaš tačno šta je,nego da nagađaš i nerviraš se.

nevidi se ništa...nemogu da reinstaliram windows

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag