{Arhiv} stari postovi - rešeni problemi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

GKZ

Član
Učlanjen(a)
26.07.2009
Poruka
11.044
Ono sta ste uradili sa filmovima je stvarno za svaku pohvalu, mogu sa lakocom pronaci film koji zelim. Pa sam mislio da mozete nesto salocno da uradite i sa igrama za PC, jer su linkovi razbacani tako da se morate malo namuciti da bi pronasli igru koju zelite da downlodujete.
Postavite spisak igrara pa nek tu postavljaju download linkove.
Poz.....smile3

Jednostavno koristi pretragu, brzeg nacina nema ... nista nije razbacano vec je sve na svojem mestu,pored ovakvih dobrih vip/moderatora/urednika/uploadera/admina je forum po organizaciji 1 od najboljih ako ne i najbolji srpski koji ja znam,ljudi se stvarno trude i sve pohvale od mene imaju, samo napred. Koristi pretragu moralo bi da ti pomogne :)

GKZ

Član
Učlanjen(a)
26.07.2009
Poruka
11.044
Evo ukratko samo da objasnim, a moderator ako hoce tutorijal nije problem... Znaci kad skines 8 rar-ova (neka bude u ovom slucaju igrica) stikliras sva 8 rar-a i otpakujes u 1 rar, medjutim uglavnom je image (od igrice ) kojeg ti naravno ne vidis golim okom vec ti treba neki program, ja koristim magicISO i preko njega pokrenes image ... narezes ... sve sta ti treba... Ovo je samo za igrice, za filmove ne znam kako tacno ide ali verujem da moze i tako.Valjda sam nesto pomogao, a verujem da za filmove u najkracem roku ce ti objasniti neko. pozdrav :)

Učlanjen(a)
10.08.2009
Poruka
2.588
Instalirao sam sve kao sto je pisalo u tutorijalu za hakovanje imdb-a ali kad sam otisao tamo pojavio mi se prozor gde sam oznacio sajtove sa kojih da mi prikaze linkove mada su pretezno a mozda i svi bili za torent nije bilo rapidshare i kad sam oznacio uopste mi nije izbacio linkove nego je bilo kao i obicna stranica pa molim za pomoc gde sam pogresio?

Član
Učlanjen(a)
12.12.2009
Poruka
160
Jel radio neko konvertovanje slike u tekst i to ćirilicu.
Koji je nabolji program za to?

GKZ

Član
Učlanjen(a)
26.07.2009
Poruka
11.044
Ja sam to isto imao jedno vreme, ne znam kako je kod tebe tacno, ali ni meni nije izbacivalo svaki put RS link, nekad nadje nekad ne, kako kad. Mozda je to isto i kod tebe, a mozda nesto drugo ne znam.

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Verovatno si koristio staru verziju skripte.......Odradi kao sto sam napiso ovde........

http://serbianforum.org/pravila-i-t...oxa-imdb-pronaci-linkove-prevode-torente.html

i mora ti se pojaviti........

dca3oh.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag