{Arhiv} stari postovi - rešeni problemi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ima tu više mogućnosti ali da ne bih nagađao sačekaj da se javi neko od članova koji o tome više znaju, a ima ih

Član
Učlanjen(a)
01.12.2009
Poruka
323
Mogućnost 1: Ako deliš internet sa nekim, neko sa tvoje IP adrese skida već nešto sa Rapidshare, ili nekog drugog hosting servera.

Mogućnost 2: Hosting server je pobrljavio i potrebno je izbrisati CashFile u tvom Firefox-u kao i History i ponovo pokušati, ako se dešava isti problem onda definitivno sa još jednim korisnikom deliš istu IP adresu, a sledeći korak jeste da se obratiš svom ISP-u da im obrazložiš problem i zahtevaš jednistvenu (ne statičku) IP adresu, jer po RINDS i zakonu ISP je dužan da ti dodeli jednistvenu IP adresu, osim ako u ugovoru koji si potpisao nije stajao neki član ugovora u kome se detaljno navodi da postoji mogućnost da više korisnika deli jednu istu IP adresu.

Član
Učlanjen(a)
17.09.2009
Poruka
6
Mozda ova tema vec postoji,ali nisam uspela da pronadjem.E ovako.Skinula sam film s serbianforuma,ali treba da ga konvertujem.Ako sam dobro videla film je sada u dvdrip.Skinula sam,takodje konverter sa ovog sajta,ali ne znam kako da odradim to.Trazi mi da platim,pa pitam jel ima neki konerter koji se ne placa,i kako sve to da odradim.....Ja sam stvarno nova u svemu ovome pa mi treba pomoc.

Član
Učlanjen(a)
01.12.2009
Poruka
323
Polako samo :)

Skinula si film u DVDrip formatu, a želiš da ga konvertuješ u koji format?

Član
Učlanjen(a)
17.09.2009
Poruka
6
Pa koji format mogu da gledam preko dvx plejera ili preko real plejera,to imam.Sta mi je najlakse,posto nemam pojma.......:vorred:

Član
Učlanjen(a)
01.12.2009
Poruka
323
Upravo taj format koji si skinula (dvdrip - nemoj da te zbuni ovo DVD u nazivu) možeš da gledaš preko dvix player-a, bez ikakvih problema ;)

Član
Učlanjen(a)
17.09.2009
Poruka
6
Ajde probacu,mozda negde gresim,ali kad sam probala film da otvorim preko dvx plejera,javlja mi nesto kao......cannot open this file.....to je po secanju.....

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
6
dali pored jdownlodera postoji jos neki dobar skidac ,ovaj me nesto cesto zeza .hvala. po cetnik

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag