{Arhiv} stari postovi - rešeni problemi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
15.11.2009
Poruka
13
instaliraj SP3 i onda instaliraj najnovije kodeke i to bi trebalo raditi.

Član
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
24
...isti slučaj sam imao. Riješio ga tako što sam isključio grafičku. Sad radi kako treba.

kako to misliš, isključio si grafičku? hoćeš reći da maknem grafičku koju imam i nabavim novu?

box99, mislim da CPU radi dobro, SpeedFan daje dobra očitanja, čak i pod opterećenjem CPU ide do nekih 45C maksimalno.

Član
Učlanjen(a)
15.11.2009
Poruka
13
ako je 45C onda je Cpu a ko zna sta je, moguce hdd ili memorija , nego i ja sam imao isti slucaj kod mene je bio cpu cooler.
sretno sa popvravkom

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
rekao sam ti koristi ga sad tako dok te ne zeza i radi kako treba. posto kazes da si jos klinac onda uci na njemu i nemjenjaj dok ga neskrsis , dotle ces nauciti. tek onda uzmi i sklopi sebi ne komp nego pravu makinu.

Član
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
103
Mozes igrati ,kad ja sa maltene upola slabijim komp igram (jest da su detalji na minimalcu igram.):blum3:

Član
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
103
ili kao sto sam ja svoj komp unistio .Izadjes ispred kuce odigras indijanski ples i strefi ti grom u kucu i spali sve :dntknw:(Sve je istinito osim igranja)smile3

lale

zar ovi u servisu nebi otkrili to sto bi uradio.:???:

Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
115
da li mogu da pregledam teme koje sam ja postavio u svom korisnickom panelu,da ne bih morao da ih trazim po forumu?

Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
115
Hocu da skinem program java download,ali kada idem na save i zapocnem skidanje kada stigne do 26% download stane ane znam zasto?
Ako mi mozete pomoci bio bih vam zahvalan.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag