{Arhiv} stari postovi - rešeni problemi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
22.12.2009
Poruka
448
e to me interesuje,imate li iskustva sa gigatekom,kako se pokazuje...ja zelim da kupim jedan dzojpad...al se plasim da se ne sjebe recimo za mesec dana i da sam bzv bacio lovu

Član
Učlanjen(a)
19.06.2009
Poruka
405
nije utisan dali treba poseban program da bi mikrofon radio posto mi kada udjemu drajver mikrofona on mi izbaci sondmax a drajver bi trebao da je drugi posto je preko usb-a

ako možeš probaj promjenit sondmax u neki drugi ako ima u ponudi ako nema onda moras instalirat driver za mikrofon

Član
Učlanjen(a)
19.06.2009
Poruka
405
koristim ovaj
Kod:
http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=14863
i preporucam ga svima. Lagan na ruku ne znoje mi se ruke jednostavno meni the best

Član
Učlanjen(a)
19.06.2009
Poruka
405
To se desava jer skidas bez preimiuma i nije problem u jdownloaderu nego u vremenu u kojem skidas ti skidaš od 15h do 24h u to vrijeme rapidshare sere i kad idete skinut file kaže nema slobodnih slotova i pokusaj za 2 min zato odbrojava 2 minute.

Stavi skidat ujutro recimo od 7h do 15 h recimo i nebi trebalo bit problema

Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
pitao sam iz razloga sto pri instalaciji ili kasnijeg koriscenja racunara a zbog pogresnog postavljenog datuma ili godine zna da pokaze tu gresku. pogotovo ako se konektujete mesendjeru ili pokusate da otvorite mail ...

Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
115
da li znate neki dobar sajt gde bih mogao da cuvam muziku
eventualno uz mogucnost da kreiras tamo svoje foldere i ubacis muziku koju bi mogao u bilo kom trenutku da pregledas ulaskom na taj sajt
da li uopste postoji tako nesto

Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
115
koji su najbolji playeri za slusanje radija preko interneta
navedite vise njih

__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
E u poslednje vrijeme JDownloader nece uopste da mi pokrene download ne znam sto je za reci.......... Samo odbrojava one 2 minute i tako iz kruga u krug nece!!! Zna li ko rjesenje!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag