Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
moze i meni objasnjenjeMoze na dva nacina preko forkplayera i ott playera . Oba nacina su preko web browsera na tv. Ako imas web browser objasnit cu ti kako
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zdravo!Molim savjet,preporuku..Dali da kupim smart tv(grundig 80 cm,povoljno 1700 kn) ili običan tv i neki android box..Nemam s tim iskustva.Znam da je bilo preporuka u vezi toga pa jel može još koji put.Prodavač kaže da uz smart tv uzmem i njihov andr.box za 600kn jer je tako sigurnije(zbog mogućih virusa koji bi mogli doć u tv).Htio sam samsung smart tv ali je skuplji i garancija je 2 g.dok grundig ima 5g garanc.
Koji god tv da uzmes opet ces morat kupit android tv box. Cisto sumnjam da taj grundig ima neku dobru smart tv aplikaciju i da mozes ubaciti neku po sopstvenoj volji.
Pošto vidim da se razumiješ u ovakve stvari,zamolio bih te za preporuku šta kupiti..Mislim da 90% android TV-ova na prostoru ex-YU se prodaje sa 512MB RAM-a i max 2 jezgra na 1,1GHz. Jedino ko daje 1GB RAM-a je SONY ali je preskup.
512MB RAM za android u današnje vreme je premalo. Iskreno, i 1GB je premalo. Moj savet je da kupiš neki "kršten" android boks sa Amlogic s905/s905x ili s912 i 2-3GB RAM-a. Izbegavaj s905w čipset jer se pokazao kao dosta lošiji. Čak i ne daje 1080p već 720p na TV-u. Imaš beelink GT1 i xiaomi Mi TV box kao dva kvalitetnija android boksa. Ovaj drugi se čak "prijavljuje" kao android tv, a ne kao tablet uređaj, a to je dobro za neke aplikacije kao što je EON.
Hvala druže...znam za ovaj box i cijena je super ali problem mi predstavlja moguće carinjenje.U 30$ bez 905w je teško se uklopiti. Najbliže tom iznosu je ovo:http://serbianforum.org/threads/android-tv-i-smart-tv.744781/page-3
https://m.gearbest.com/tv-box/pp_656049.html
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
U pitanju su aukcije,zato stoji da je ispod 20$Te ispod 20$ i ne pomišljaj da kupuješ. Ko zna kakvo je smeće u pitanju.
Što se tiče izbora 1/8 - na tebi je da odlučiš. Ja sigurno nebih uzeo tu kombinaciju. Pogotovo ako planiraš kodi da stavljaš.
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока