Android TV i SMART TV

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.685
Dakle, pošto se tema http://serbianforum.org/threads/android-radio-i-tv-aplikacije.499612/ nepotrebno zatrpava diskusijom o kvalitetu android i smart tv uređaja, otvaram ovde ovu temu da svi iznesu svoje mišljenje, a na prvom mestu iskustvo.
Molim moderatore da iz teme "Android Radio i TV aplikacije" povade sve zadnje postove o TV uređajima i prebace u ovu temu.
Takođe, molim moderatore/urednike da ova tema ostane u ovom podforumu zbog bliskosti sa Internet radio i TV. I po mogućstvu neka bude pinovana.
Unapred zahvalan.

EDIT: Pošto niko od urednika nije, koliko vidim, prihvatio predlog - molim da se ova tema OBRIŠE.
HVALA!
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
16.02.2010
Poruka
112
Pozdrav za sve članove foruma.
Hajde da pitam za pomoć . Imali neko iskustva sa Telefunken Smart tv i IPTV listama.
Telefunken nema Android platformu nego samo internet portal. Imam puni pristup pretraživanju interneta ali nemogu instalirati ništa osim onog što na njegovom portalu ima anema nijedan plejer. Postoji li neko iskustvo da se neki iptv plejer instalira na USB stik i tv se navede da sa njega čita url listu i m3u listu.
Hvala svima koji mogu pomoći.
 
Učlanjen(a)
24.09.2014
Poruka
47
Prijatelju negdje sam na nekoj ruskoj stranici pronasao aplikaciju koja se moze instalirati na telefunken i preko nje pokrenuti iptv. Moram malo potraziti po netu kako se zove aplikacija. A dok sam ovdje ako nekome treba aplikacija za samsung tv mogu poslati nekoliko stranica za skidanje istih i upustvo dati kako da rade. Pozzzz.

Evo pronasao sam,aplikacija je za Sharp, Toshiba,Polaroid, Telefunken, Samsung i LG. Aplikacija se zove XSmart i na ruskom je jeziku nadam se da ces se snaći. Postavio bih link nego neznam ga po pravilima postaviti. :)
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
26.03.2013
Poruka
221
sta ima dobrog za samsung smart tv....za iptv koristim ott player i ssiptv...nisu loši....imali jos nesto sto bi moglo koristiti
 
Učlanjen(a)
24.09.2014
Poruka
47
sta ima dobrog za samsung smart tv....za iptv koristim ott player i ssiptv...nisu loši....imali jos nesto sto bi moglo koristiti
Ima aplikacija puno moram prvo skontati kako se kaci elsterni link pa cu ti poslati. Uglavnom 90 posto aplilkacija prave rusi.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Učlanjen(a)
24.09.2014
Poruka
47
Za sve koji imaju smart tv ,a zele gledati iptv postoji za sve tv mogućnost gledanja iptv kanala. Jedan način je preko ott playera ,a drugi preko fork playera. Ako nekome treba pomoć tu sam.
Pozzz
 
Natrag
Top