Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Meni je najbolji iptv extreme. Večeras sam ga prvi put instalirao. Tivi mate ide samo sa username i password-om (barem sam ja to tako video) što nisam imao niti uspeo večeras da negde nađem. Ali iptv ekstreme pruža sve kombinacije za liste. Ubacim adresu servera i MAC, jedinu koju imam i piči. Radi ko doxa.jamaš Tivi Mate, IPTV.extreme,Bobtv pleyer.NETIPTV itd a najbolji za android je Tivi mate
Tivimate ide na sve. Također i na mac. Ali treba imati original premium verziju a ne neke starije modovane.Meni je najbolji iptv extreme. Večeras sam ga prvi put instalirao. Tivi mate ide samo sa username i password-om (barem sam ja to tako video) što nisam imao niti uspeo večeras da negde nađem. Ali iptv ekstreme pruža sve kombinacije za liste. Ubacim adresu servera i MAC, jedinu koju imam i piči. Radi ko doxa.
Zašto misliš da starija modifikovana neradi?Tivimate ide na sve. Također i na mac. Ali treba imati original premium verziju a ne neke starije modovane.
Pa on je napisao da mu neradi a ja imam premium i znam da radi na sve opcije. Prije dvije godine koristio sam neku mod pa nisam mogao staviti id2 jer je za ministru bilo potrebno id1 i id2 pa sam odustao.
Ja se slažem s tim šta si napisao.Pa ako is SFVipa ne dopušte da se objavi,molim pošalji meni.Pozdrav
https://mega.nz/file/GwJyyTqB#LwZ7XVvY8WvD7We2Hje6_251DL1gbnKmIdrq90PGQYM
https://mega.nz/file/q0RFCYhZ#Gj2uL2VhkfdSq1NYSY7tjE9vmk3JfRiEnJR41fL-Ddw
Ako nekome nije jasna instalacija:
Instalacija:
MOBITEL:
1.Ukljuciti developer options
2.USB Debugging
3.Spojiti uredaj usb kablom na PC
PC
1.Pokrenuti cmd.bat
2.Upisati adb devices
3.Pokrenuti run.bat
4.Upisati adresu uredaja u mom slucaju "
5.Unesete IP:pORT uredaja ,u mom slucaju "ZY22HWHLWH"
6.Na uredaju(mobitelu)pojavit ce se RESTORE prozor, kliknite Restore my data
7.Kada je restore zavrsen na PC-u kliknete ENTER za nastavak
8.Kada je zavrseno pritisnite bilo koju tipku za izlaz
TV BOX
1.Pokrenete DNS66 aplikaciju u kojoj je vec blokirana IP na kojo se vrsi provjera licence
2.Ako zelite tu IP adresu mozete blokirati u bilo kojoj drugoj aplikaciji koju koristite npr. Adguard ili u routeru
IP ADRESA je tivimate.b4a.io
3.Tek sada mozete pokrenuti vasu TiviMate aplikaciju
UZIVAJTE!