Ne, ti upravo ne zelis svesno da prihvatis jasnu biblijsku cinjenicu podrzanu kontekstom, da je Isus taj koji ce doci na kraju istorije sveta sa hiljadama andjela, i da se o njemu govori kao o svedrzitelju koji ce doci.
Dakle Isus je BOG SVEDRZITELJ koji ce DOCI:
ISUS KOJI DOLAZI NA OBLACIMA, KOJI JE ALFA I OMEGA - POCETAK I SVRSETAK, KOJI JESTE, KOJI BESE I KOJI CE DOCI:
"Eno, ide s oblacima, i ugledaće Ga svako oko, i koji Ga probodoše; i zaplakaće za Njim sva kolena zemaljska. Da, zaista.
Ja sam Alfa i Omega, Početak i Svršetak, govori Gospod, Koji jeste, i koji beše, i koji će doći, Svedržitelj" ( otkrivenje 1. 7 - 8 )
ISUS DOLAZI SA NEBA NA OBLACIMA I TADA CE PROPLAKATI ZA NJIM ( to znaci da je on ALFA I OMEGA KOJI CE DOCI SVEDRZITELJ pomenut u prvom tekstu ):
"I tada će se pokazati znak Sina čovečijeg na nebu; i tada će proplakati sva plemena na zemlji; i ugledaće Sina čovečijeg gde ide na oblacima nebeskim sa silom i slavom velikom" ( Matej 24. 30 )
"Tako se i Hristos jednom prinese, da uzme mnogih grehe; a drugom će se javiti bez greha na spasenje onima koji Ga čekaju" ( Jevrejima 9. 28 )
"Govori Onaj koji svedoči ovo: Da, doći ću skoro! Amin. Da, dođi, Gospode Isuse.
Blagodat Gospoda našeg Isusa Hrista sa svima vama. Amin" ( otkrivenje 22. 20 - 21 )
-----------------------------------------------
ISUS KOME JE IME "REC BOZJA" I "CAR NAD CAREVIMA I GOSPODAR NAD GOSPODARIMA" - U ULOZI ONOGA KOJI GAZI KACU BOGA SVEDRZITELJA, ODNOSNO KACU BOGA OCA KOJA JE UJEDNO I NJEGOVA KACA JER JE ON BOG ZAJEDNO SA OCEM:
"И видјех небо отворено, и гле, коњ бијел, и који сјеђаше на њему зове се вјеран и истинит, и суди по правди и војује.
А очи су му као пламен огњени, и на глави његовој круне многе, и имаше име написано, којега нико не зна до он сам.
И бјеше обучен у хаљину црвену од крви, и име се његово зове: ријеч Божија.
И војске небеске иђаху за њим на коњима бијелијем, обучене у свилу бијелу и чисту.
И из уста његовијех изиђе мач оштар, да њиме побије незнабошце; и он ће их пасти с палицом гвозденом; и он гази кацу вина и срдње и гњева Бога сведржитеља.
И има на хаљини и на стегну своме име написано: цар над царевима и господар над господарима" ( otkrivenje 19. 11 - 16 )
JAGNJE ISUS JE CAR NAD CAREVIMA I GOSPODAR NAD GOSPODARIMA:
"Ови ће се побити с јагњетом и јагње ће их побиједити, јер је господар над господарима и цар над царевима; и који су с њим, јесу позвани и избрани и вјерни" ( otkrivenje 17. 14 )
Meni je sasvim jasno da imaš svoj TTT protokol odgovaranja.
ALI - da li možeš sam samostalno razmisliti i objasniti mi
TKO je Tko u donjim stihovima?
Otkrivenje 15,3
Pjevaju pjesmu Mojsija, sluge Božjega, i pjesmu
Jaganjčevu: "Velika su i čudesna djela tvoja, Gospodine,
Bože, Svevladaru! Pravedni su i istiniti putovi tvoji, Kralju naroda!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
KOME to Isus spjevao pjesmu?
Tko je Svevladar?
Da li Isus za se kaže da je Svevladar?
------------------------------------------------------------------
Otkrivenje 19,15
Iz usta mu izlazi oštar mač kojim će posjeći narode. Vladat će njima palicom gvozdenom.
On gazi u kaci gnjevne srdžbe
Boga Svevladara.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
TKO je ON?
Da li je ON = Isus?
Tko je Svevladar?
Da li Isus za se kaže da je Svevladar?
------------------------------------------------------------------
Otkrivenje 21,22
Hrama u gradu ne vidjeh.
Ta
Gospod, Bog, Svevladar, hram je njegov - i