Alarmantno! Više od 500.000 Srba u sektama!

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
Ti si se sam ponudio da imenujes te ljude nisam te ja terao,e sada kada treba i ti da se predstvis preko PP onda vec je to nekorektno...hmm

Opisao sam ti ko su i šta su, ako ih znaš ne trebaju ti imena ako ih ne poznaješ sve jedno je... Pogotovu sam diskutovao sa sadašnjim penzionerom... Nije bilo nikakve vatre ni teških reči...

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Jednom sam procitao, mislim da je bio bas tvoj post, CITAJ STA PISE, A NE ONO STO JE TEBI MILO...
Rekao sam ATEISTI, SEKTASI i IZRODI SRPSKI, a ne ateisti i sektasi su izrodi srpski. Razumes li ili da crtam...

To sto si se ti negde pronasao, ne mogu ti pomoci.

Ateiste, sektaše i izrode srpske, stavio si u isti koš. To piše,- već si nacrtao, ne moraš ponovo.
A da sam se pronašao, pronašao sam se među ateistima. A, možeš misliti, nisam nikakav izrod srpski.

Član
Učlanjen(a)
21.06.2009
Poruka
80
Prijavljavljivao ili ne nikakve koristi. 3 puta sam prijavljivao lika da diluje drogu maloletnicima po skolama i ne vredi (pre 4 god.). Kad sam se treci put pojavio samo su prokomentarisali pa dokle!!!
A šta si očekivao?
"Dilovanje droge" je krivično delo, i sasvim je izvesno da policija zna za tog lika i pre nego što si ga ti prijavio. Recimo da je pitanje vremena kad će da "padne". Tema se odnosi na destruktivno delovanje verskih sekti, po Lukiću. Mislio sam na dokaze koji ukazuju na to destruktivno delovanje.yes3

Član
Učlanjen(a)
12.12.2009
Poruka
160
Rekao sam ATEISTI, SEKTASI i IZRODI SRPSKI...
Bolje da nisi. Samo trošiš ta slova bez veze.

Ti si neki faktor da određuješ ko je izrod a ko nije.
Pa Srbi se stide zbog takvih kao što si ti, jer nas svuda gledaju kao polednje urođenike. Kud te Bog baš nama udelio.
Ma ti si sigurno ubačen :blum3:

Član
Učlanjen(a)
11.01.2010
Poruka
603
:curtsey:Ju, pa ja tek sada primetila da je Djina -momce!
Koja sam ja...pa sto me ne opomenu, covece!Vidis da si se sav zajapurio da ti priznam da sam sektasica, a osnovne podatke o sebi ne dajes.Te si poznavalac astronomije (pogledaj predgovor svojih Efemerida pa ces videti odakle ti potice astro"logija", da se sada ne prepucavamo)te poznavalac moje veroispovesti, a od svega najvatreniji branilac sekti!
Da li bi,ipak, bio ljubazan, da se fokusiras na temu, a ne mene, s tim da se, ipak, malo bolje informises o onome o cemu diskutijes i o onima koje prozivas, vazi?

Član
Učlanjen(a)
14.10.2009
Poruka
434
Bolje da nisi. Samo trošiš ta slova bez veze.

Ti si neki faktor da određuješ ko je izrod a ko nije.
Pa Srbi se stide zbog takvih kao što si ti, jer nas svuda gledaju kao polednje urođenike. Kud te Bog baš nama udelio.
Ma ti si sigurno ubačen :blum3:

hehehe ko mi kaze...

Kako psi laju kada viknes na njih, ali mogu samo da laju i da reze, jer su hvala Gospodu Bogu daleko.

Dodato posle 4 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Ateiste, sektaše i izrode srpske, stavio si u isti koš. To piše,- već si nacrtao, ne moraš ponovo.
A da sam se pronašao, pronašao sam se među ateistima. A, možeš misliti, nisam nikakav izrod srpski.

oooo pa ti nista ne razumes ja tebe kao ateistu sam pitao da li si nekad pomislio sta bi ti danas deda i pradeda rekli i svi Srpski Mucenici koji su stradali radi nasih generacija, a ne da si ti IZROD... Stvarno me teras da pocnem da crtam...

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

A šta si očekivao?
"Dilovanje droge" je krivično delo, i sasvim je izvesno da policija zna za tog lika i pre nego što si ga ti prijavio. Recimo da je pitanje vremena kad će da "padne". Tema se odnosi na destruktivno delovanje verskih sekti, po Lukiću. Mislio sam na dokaze koji ukazuju na to destruktivno delovanje.yes3

Pa da mi je znati koliko je to vreme posto evo prodjose 4 godine, a on se jos smuca po skolskim dvoristima, zamisli samo koliko je klinaca navuceno za to vreme?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
19.12.2009
Poruka
193
Pa nisam ja klao i streljao nenaoružane. A šta reći za "vernika" koji za takvu zver tvrdi da je gospodin? E jado moj. Namagarčio te zverko, pa sad šta ćeš, kud ćeš, veličaj ga, jer što je on veći, veći si i ti. Samo da je greh nekako zataška. Želim ti samo da ti se tvoj Bog smiluje, kad se već nije smilovao onima koji su pod zemlju otišli od Zverkove ruke.

ps. Za neupućene. gospodin Sektor je bio ađutant izvesnog Ratka-Zverka Mladića.

Nisam ja bio niciji adjutant samo sam se borio pod njegovom komandom da se spase Srpski zivalj jer su bili krenuli da ga uniste!

A ovo nenaoruzane e za to si kriv Spskim mucenicima koji su poklani za Bozic oko Srebrenice sva sela su poklana i sravnjena!

A na onoj snimci na koju mislis prikazuju se skorpioni koji nisu bili u sastavu vojske republike srpske!

Član
Učlanjen(a)
19.12.2009
Poruka
193
Ja sam i poceo pisati o temi ali Milankovic koji ne moze da izdrzi kada se pise u negativnom kontekstu za njegove sekte mora to da prekine jer ga goni onaj kog sam spominjao u proslim postovima!Da on to ne uradi njegov gazda bi se jako ljutio na njega mozda ga i sibao!Ovako on je jadnik prinudjen da to radi!zao mi ga je vidjao sam ovakve ljude kada samo prodju pored vjerujuceg naroda ljudi se krste za njima i govore nedo Bog nikom!

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
oooo pa ti nista ne razumes ja tebe kao ateistu sam pitao da li si nekad pomislio sta bi ti danas deda i pradeda rekli i svi Srpski Mucenici koji su stradali radi nasih generacija, a ne da si ti IZROD... Stvarno me teras da pocnem da crtam...
Hej, čovječe! Pa ti očekuješ da te neko razumije, pišući ovako kako pišeš? A pišeš nebuloze! Šta bi me pitali moji pretci i svi srpski mučenici?
Prvo, mene kao ateistu ne bi ništa pitali u vezi srpstva, jer sam Srbin kao i oni. Ako si mislio šta bi me pitali pravoslavci, onda to "nacrtaj", pa da te čovjek razumije.

Natrag