Adventističke propovijedi

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.297
Sotona je izučavao čovečanstvo hiljadama godina i zna kako da kuša ljudsko srce. On se ispraksao kroz istoriju, da smišlja lukave zamke i tokom vremena je okupio armiju koja izvršava njegove zapovesti. Mi moramo razumeti bitku koja je u toku kako bi se bolje zaštitili. Vojni redovi kao što su Malteški Vitezovi i Jezuiti su u poziciji moći i uticaja. Šta oni ostvaruju u događajima poslednjih dana?

 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.297
Ovo predavanje opisuje načine na koje su razna, navodno hrišćanska, društva manipulisala duhovnom scenom kako bi pripremili teren za dolazak kosmičkog Hrista koji zadovoljava potrebe svih religija. Razotkrivaju se pokreti Hrišćanska Nauka, Mormoni, Jehovini Svedoci, i Novo Doba (New Age). Takođe se razmatra i Maitreya i njegovo nebiblijsko učenje i manifestacije lažnog Hrista u našem svetu danas. Da li New Age ima uticaj samo na zaluđenike ili na ceo svet?

 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.297
Biblija upozorava da će se dešavati znaci i čuda na kraju vremena, kako bi zvaeli ako je moguće i izabrane. U ovom predavanju su predstavljeni gromoviti događaji u našem vremenu kroz otkrivenje sila pokreta Nju Ejdža i Marijinog pokreta, Učenja utvara i njihov odnos prema zapovestima crkve su suprotstavljeni rečima Biblije.Predstavljena su dva pogleda na sile koje će vladati u vremenu posletka.


Paranoični snovi i snoviđenja niti su od Boga niti mogu biti istiniti.

Pa paranoičan san su imali faraon i Novuhodonosor.

Ljudi se totalno uznemirili. Eto koliko znaš Bibliju.
 
Natrag
Top