Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Adventisti

  • Začetnik teme Jurivaka
  • Datum pokretanja
P

pirox

A gde je vaše praštanje? Od drugih tražiš nešto što primerom i delom sami ne umete da pružite. Zašto tražite ono što sami ne umete da nudite? „A zašto vidiš trun u oku brata svog, a brvna u oku svom ne osećaš?.................." Mt. 7,3

Ja osobno protiv Adventista nemam ništa , naprotiv ja sve nas smatram Isusovim sljedbenicima .
Jedino reagiram oštro kada moju crkvu nazovu kurvom , kad svetu hostiju , tjelo Kristovo izruguju , a nas katolike prozivaju kanidbalistima ,i vanpirima , Papu nazivaju antikristom , nevelim da to rade svi , ali pojedinci su ito kako protiv Katolika .
Ako osobno nisi protiv Adventista, zašto te nema kada pljuju i vređaju Adventiste? Zašto su tvoje reči suprotni tvojim delima? Gospođo ili gospođice, gde to govori Isus da su svi sledbenici Isusovi? Isus jasno objasnio ko su Istinski sledbenici Njegovi. Zašto ti nisu poznati reči Isusove, a tvrdiš da si vernica?

Gde sam ja tvoju crkvu nazivao kurvom? Gde sam ja to Katolike nazvao kanibalistima, vampirima, Papu antikristom? Ako nisam sve to rekao, zašto si kod mene intervenisala? A drugo, kada vi nazivate pogrdnim imenima druge verske zajednice, i vređate ih, zašto nije dopušteno da i oni reagiraju oštro? Ili je to njima zabranjeno, samo tebi dopušteno? Na osnovu čega? Jeli to u redu? Gde to Isus kaže da tako radiš? Ja bi rekao da je za oštru reakciju ono što ti radiš, jer to nije pravedno i to je pristrasno ponašanje, odnosno sa ovim svrstavaš sebe na jednu stranu da napadaš drugu stranu, džabe govoriš da nisi ni na čijoj strani.

Nisam ti ja na ničijoj strani , ja jesam Katolkinja , a Pravoslavci sumi braća po vjeri
To na čijoj si strani tvoja dela pokazala. A to da kažeš kako nisi na ničijoj strani, a govoriš da si Katolikinja i da su ti Pravoslavci braća, zar to nije kontradiktorno? Ako nisi na ničijoj strani, oda se ne identifikuješ na jednoj strani kao Katolikinja, niti simpatiziraš drugu stranu kao što su Pravoslavci. Ko nije ni na čijoj strani, taj je neutralan i jednako pristupa prema svakoj zajednici, zar ne? I ne pokazuje oštre reakcije kada je samo jedna strana u pitanju. Gde to kaže Isus, da osim strane Božje i strane sotone postoji još neka strana?

Ja isto Adventiste smatram braćom po Kristu , a pogledaj svoje pojedine Adventiste koliku mržnju šire protiv Katolika ,i Pravoslavaca
Ako Adventiste smatraš braćom, zašto ih ne tretiraš isto kao i ostalu tvaju braća kao recimo Pravoslavce? Ja nemam moje Adventiste. Crkva je ili od Isusa koju saam izgradio , i ostale crkve koje Isus nije izgradio, već neko drugi. Od kad ja nabasao na ovaj forum i počeo komentarisati, nigde nisam primetio kommentar gde Advenstisti kažu da vas mrze. Gde to pišu da vas mrze? Samo nemoj doći sa time kako je mržnja to što vas ne prihvaćaju, niti žele vaše tumačenje.......itd, jer isto tako pristupate i vi njima.

Važno je jedino daje sljedbenik Kristov , akosom ga uvrjedila ja tražim dami oprosti ,grešit je ljudski ,a i praštat je isto , jernam je to po Kristu dato
Pogledajte prilog 116213
Izvini gospođo ili gospođice, ko to ovde sledi Isusa, i koja su to dela koja to dokazuju? Jer reče Isus "Neće svaki koji mi govori: Gospode, Gospode, ući u Carstvo nebesko; no koji tvori volju Oca moga koji je na nebesima" (Mt.7,21). " A volja Oca nebeskog je jasan. Slediti isključivo Isusa, jer do Oca nebeskog se dolazi isključivo preko Isusa, („Niko ne dolazi k Ocu osim preko mene“ (Jovan 14:6). "), i ostvarivanje isključivo evanđelja Isusovo u delima, jer samo preko toga imamo spasenje. Ti Hrista možeš uvrediti tako što uvrediš svoje bližnje. "Zaista, kažem vam, meni ste učinili koliko ste učinili jednomu od ove moje najmanje braće.” (Mat 25:40). " I tražiti oprost trebaš od bližnjeg. Ja nisam video da iko tražio oprost ili praštao. Jer zaista grešti je ljudski, a šta je ne tražiti oprost od svojih bližnjih, ili ne praštati? Dato je od Krista i evanđelje da se ispunjava u delima, pa se opet to izbegava. Dela su važna Isusu, ne propovedanje i pričanje o Njemu.

„Kao što je telo bez duha mrtvo, tako je i vera bez dela mrtva“ (Jakovljeva 2:26).
 
Poslednja izmena:
S

stvarnoslap

Od kad ja nabasao na ovaj forum i počeo komentarisati, nigde nisam primetio kommentar gde Advenstisti kažu da vas mrze. Gde to pišu da vas mrze?
Od kad ti nabasao na ovaj forum, gdje si našao da je neki neadventist napisao da mrzi Adventiste? Gdje to piše? Nigdje. A ako ne piše, a ti se ponašaš ovdje kao da tako piše, onda ti na ovaj forum nisi nabasao, nego zabasao. Točnije, poslao te onaj čija je misija krivotvoriti i lagati. Narod bi rekao: "Idi vraže di te traže".
 
P

pirox

Od kad ti nabasao na ovaj forum, gdje si našao da je neki neadventist napisao da mrzi Adventiste? Gdje to piše? Nigdje. A ako ne piše, a ti se ponašaš ovdje kao da tako piše, onda ti na ovaj forum nisi nabasao, nego zabasao. Točnije, poslao te onaj čija je misija krivotvoriti i lagati. Narod bi rekao: "Idi vraže di te traže".
Druže jeli ti čitaš šta je napisala? Ili se samo praviš da ne znaš o čemu piše? Antonijadz lepo napisala da Adventisti šire mržnju protiv Katolika i Adventista. O čemu ti pričaš druže? Jeli ti sad izmišljaš nešto da sa samim sobom svađaš, ili ćemo da komentarišemo ono što je napisano? Neznam ko tebe poslao da lažeš ono što nije napisano. Pa idi vraže di te traže ako ne umeš bez laži.
 
DarthShone

DarthShone

Od kad ti nabasao na ovaj forum, gdje si našao da je neki neadventist napisao da mrzi Adventiste? Gdje to piše? Nigdje. A ako ne piše, a ti se ponašaš ovdje kao da tako piše, onda ti na ovaj forum nisi nabasao, nego zabasao. Točnije, poslao te onaj čija je misija krivotvoriti i lagati. Narod bi rekao: "Idi vraže di te traže".
Veoma je čudna "ljubav" kojom adventisti "ljube" sve ostale. Veoma. To se on nije zapitao. Nego je krenuo da ih brani, a nas napada kako mi njih, jadne adventiste mrzimo.
 
antonijadz

antonijadz

UPLOADER
A gde je vaše praštanje? Od drugih tražiš nešto što primerom i delom sami ne umete da pružite. Zašto tražite ono što sami ne umete da nudite? „A zašto vidiš trun u oku brata svog, a brvna u oku svom ne osećaš?.................." Mt. 7,3Ako osobno nisi protiv Adventista, zašto te nema kada pljuju i vređaju Adventiste? Zašto su tvoje reči suprotni tvojim delima? Gospođo ili gospođice, gde to govori Isus da su svi sledbenici Isusovi? Isus jasno objasnio ko su Istinski sledbenici Njegovi. Zašto ti nisu poznati reči Isusove, a tvrdiš da si vernica?

Gde sam ja tvoju crkvu nazivao kurvom? Gde sam ja to Katolike nazvao kanibalistima, vampirima, Papu antikristom? Ako nisam sve to rekao, zašto si kod mene intervenisala? A drugo, kada vi nazivate pogrdnim imenima druge verske zajednice, i vređate ih, zašto nije dopušteno da i oni reagiraju oštro? Ili je to njima zabranjeno, samo tebi dopušteno? Na osnovu čega? Jeli to u redu? Gde to Isus kaže da tako radiš? Ja bi rekao da je za oštru reakciju ono što ti radiš, jer to nije pravedno i to je pristrasno ponašanje, odnosno sa ovim svrstavaš sebe na jednu stranu da napadaš drugu stranu, džabe govoriš da nisi ni na čijoj strani.To na čijoj si strani tvoja dela pokazala. A to da kažeš kako nisi na ničijoj strani, a govoriš da si Katolikinja i da su ti Pravoslavci braća, zar to nije kontradiktorno? Ako nisi na ničijoj strani, oda se ne identifikuješ na jednoj strani kao Katolikinja, niti simpatiziraš drugu stranu kao što su Pravoslavci. Ko nije ni na čijoj strani, taj je neutralan i jednako pristupa prema svakoj zajednici, zar ne? I ne pokazuje oštre reakcije kada je samo jedna strana u pitanju. Gde to kaže Isus, da osim strane Božje i strane sotone postoji još neka strana?Ako Adventiste smatraš braćom, zašto ih ne tretiraš isto kao i ostalu tvaju braća kao recimo Pravoslavce? Ja nemam moje Adventiste. Crkva je ili od Isusa koju saam izgradio , i ostale crkve koje Isus nije izgradio, već neko drugi. Od kad ja nabasao na ovaj forum i počeo komentarisati, nigde nisam primetio kommentar gde Advenstisti kažu da vas mrze. Gde to pišu da vas mrze? Samo nemoj doći sa time kako je mržnja to što vas ne prihvaćaju, niti žele vaše tumačenje.......itd, jer isto tako pristupate i vi njima.Izvini gospođo ili gospođice, ko to ovde sledi Isusa, i koja su to dela koja to dokazuju? Jer reče Isus "Neće svaki koji mi govori: Gospode, Gospode, ući u Carstvo nebesko; no koji tvori volju Oca moga koji je na nebesima" (Mt.7,21). " A volja Oca nebeskog je jasan. Slediti isključivo Isusa, jer do Oca nebeskog se dolazi isključivo preko Isusa, („Niko ne dolazi k Ocu osim preko mene“ (Jovan 14:6). "), i ostvarivanje isključivo evanđelja Isusovo u delima, jer samo preko toga imamo spasenje. Ti Hrista možeš uvrediti tako što uvrediš svoje bližnje. "Zaista, kažem vam, meni ste učinili koliko ste učinili jednomu od ove moje najmanje braće.” (Mat 25:40). " I tražiti oprost trebaš od bližnjeg. Ja nisam video da iko tražio oprost ili praštao. Jer zaista grešti je ljudski, a šta je ne tražiti oprost od svojih bližnjih, ili ne praštati? Dato je od Krista i evanđelje da se ispunjava u delima, pa se opet to izbegava. Dela su važna Isusu, ne propovedanje i pričanje o Njemu.

„Kao što je telo bez duha mrtvo, tako je i vera bez dela mrtva“ (Jakovljeva 2:26).
Vidim dasi tu došao po sotonskoj ruti , dobro ti slap veli idi vraže dite traže
Druže jeli ti čitaš šta je napisala? Ili se samo praviš da ne znaš o čemu piše? Antonijadz lepo napisala da Adventisti šire mržnju protiv Katolika
Gde sam to napisala ? Zašto lažeš , i širiš mržnju tu na forumu.
Jasam se tebi ljepo izvinila , a ti izvinjenje ne prihvaćaš , znači nisi sljedbenik evanjđelja Isusova , nego si sljedbenik sotonskog evanjđelja

Veoma je čudna "ljubav" kojom adventisti "ljube" sve ostale. Veoma. To se on nije zapitao. Nego je krenuo da ih brani, a nas napada kako mi njih, jadne adventiste mrzimo.
Veli da ja nekog mrzim , jamuse ljepo izvinim , a onme popljuva , eto štosuti sledbenici evanjđelja sotonskog
 
P

pirox

Vidim dasi tu došao po sotonskoj ruti , dobro ti slap veli idi vraže dite traže
Gde ti vidiš sotonsku rutu? U pozivanju na Isusa i citiranja reči Isusovom? To je tebi sotonska ruta? Tvrdnje treba dokazima da podupreš, ili su laž i izmišljotine. Neka vrag ide gde ga traže zaista. A vidimo gde ga traže. Ali gde tebe traže? U pljuvanjanju, vređanju, omalovažavanju, stvaranju mržnje prema Adventistima, osuđivanju, napadanju,svađanju, da držiš neku tvoju stranu.......itd. protiv Adventista. Pa zašto ne kažeš da je ova tema služi za pljuvanje i vređanje Adventista gde Adventisti ne smeju da se protive tome niti da pisnu, jer ćete ih rastrgnuti. Jeli to tebi po Isusu ili po vragu?

Gde sam to napisala ? Zašto lažeš , i širiš mržnju tu na forumu.
Jasam se tebi ljepo izvinila , a ti izvinjenje ne prihvaćaš , znači nisi sljedbenik evanjđelja Isusova , nego si sljedbenik sotonskog evanjđelja
Citiram tvoje reči iz tvog posta sa prethodne strane: "Ja isto Adventiste smatram braćom po Kristu, a pogledaj svoje pojedine Adventiste koliku mržnju šire protiv Katolika ,i Pravoslavaca". Lepo si mi ukazala na to da pojedini Adventisti širu mržnju protiv Katolika i Pravoslavaca. I ko sada laže? I ko sada širi mržnju? Kažeš da pojedini Adventisti šire mržnju a time podstičeš mržnju kod tvojih braća Katolika i Pravoslavaca protiv Adventista. I time optužuješ mene. Ja od početka tražim da se prestane sa pljuvanjima, vređanjima i mržnji, i da umesto toga okrenu Isusu i evanđelju Isusovom, kada ti dođeš pa me optužuješ da širim mržnju po forumu. Jeli ti ne vidiš sebe, gde upravo ti širiš mržnju i laži tu na forumu?

Jasam se tebi ljepo izvinila , a ti izvinjenje ne prihvaćaš , znači nisi sljedbenik evanjđelja Isusova , nego si sljedbenik sotonskog evanjđelja
Gospođo ili gospođice, tražiti oprost ima smisla samo ako ne želimo nastaviti praviti iste greške. Ali ako tražimo oprost da nastavimo po starom, dali ima smisla oprostiti? Isus rekao, idi i ne greši više. Jer ni Isus ne može oprostiti ako taj nastavi da greši. Ti si nastavila po starom. I šta sam ja trebao da radim, da ti oprostim? Znači ti nisi sledbenik evanđelja Isusova nego sotonskog evanđelja. Jer sotona uči da tražiš oprost, i nastaviš grešiti. Oprostit ću ti čim prestaneš praviti stare greške. Evanđelje se ispunjava po delima, a ne rečima. Budi nepristrasna, pravedna i mudra.

Veli da ja nekog mrzim , jamuse ljepo izvinim , a onme popljuva , eto štosuti sledbenici evanjđelja sotonskog
Nigde nisi pisala da ti mržiš nekog. Ali postavljanjem na neku stranu, i lično ukazajući kod njih na zlo, mrak, i na loše, jeste podsticanje na mržnju kod tvoje braće koje simpatiziraš. A ne samo kod svoje braće, već i kod drugih koje napadaš time. Umesto toga ukaži na nedostatak ispunjavanju evanđelja u delima kod njih, citirajući Iusove reči ili ukazajući na učenje evanđelja, pa neka se Isus bori protiv mraka, zla i onog loše kod njih. Nikad lično mimo Isusa i evanđelja Isusovog ne napadati ono zlo, mrak i ono loše kod drugih, jer time postajemo i mi zlo, mrak i ono loše, jer je to sotonsko. Samo Isus ima silu da se bori protiv toga. Mi samo treba da dovedemo svetlo Isusovo do tamo. Zato nije pljuvanje ili vređanje kada nekom ukazujemo šta ne radi po evanđelju Isusovom, već po sotonskom. Dela svakog vernika će pokazati dali je sledbenik evađelja Isusovog, ili evanđelja sotonskog. Tako uči evanđelje Isusovo. I ja mogu reći, eto šta su ti sledbenici evanđelja sotonskog.

Ja mogu tebi i drugima da se izvinim samo ako me neko pogrešno razumeo, ili ako ja nekog nisam dobro razumeo. Ali da se izvinjavam na reči Isusove i na evanđelje isusovo, to nemogu kao sledbenik Isusov.
 
Laodikeja

Laodikeja

VIP
Sad je svima jasno zasto oni propagiraju gresenje kroz ceo zivot, jer nisu spremni da sebe pogledaju u liku Isusa Hrista, i da dozvole da ih on promeni.

Zato i pisu ovakve stvari.
 
antonijadz

antonijadz

UPLOADER
Sad je svima jasno zasto oni propagiraju gresenje kroz ceo zivot, jer nisu spremni da sebe pogledaju u liku Isusa Hrista, i da dozvole da ih on promeni.

Zato i pisu ovakve stvari.
Evo nam i proroka , vidovnjaka , pogledajmo kako vidovnjaci , čarobnjaci rešavaju kod ljudi probavu , zato ljudi slobodno se obratite sa
poverenjem , bićete izlječeni ,i nećete više imati problema sa probavom .
 
Top