Član
- Učlanjen(a)
- 25.10.2011
- Poruka
- 1.562
Hipoteticko pitanje koje samo daje odgovor.
Pecat Bozji sam po sebi nije nesto vidljivo, vec je to nesto sto Bog stavlja u samoga coveka, to je poslusnost odredjenim principima.
Zig je takodje princip ali ne Bozanski vec ljudski.
Prema tome, pecat i zig je svesno prihvatanje odredjenih principa Bozanskih naspram ljudskih, umom srcem, delom.
Mogu prihvatiti da ce Antihriscanska koalicija vrsiti odredjenu kontrolu po cemu ce se prepoznavati oni koji prihvate ili ne prihvate ove principe, ali to ne menja stvari, u bibliji pecat i zig nisu nesto vidljivo, vec zakoni, Bozanski naspam ljudskih, konkretno Subota po cetvrtoj zapovesti naspram paganskog dana gospodnjeg.
Dobro, dobro, razumeo sam, rekao si mi to 100 puta. Znam odgovor da me neko probudi u pola noći.
....[FONT=&]A šta će biti sa Adventistom kome uguraju na silu zalogaj SVINJETINE u usta i sve to zaliju sa dobrim starim alkoholnim vinom, čajem sa teinom i crnom kafom. Da li on ide u pakao ili raj !?
Pozdrav
[/FONT]
Nego šta bi sa odgovorom na moje ekvivalent pitanjem tvom ORIGINALNOM PITANJU sa 3 bildera ?
Jer ako tako gledamo onda mi uvek možemo reći da nas sotona može na silu naterati na mnoge grehe.
Poslednja izmena: