Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Da li si tom prilikom menjao i hdd-ove ili si koristio isti hdd jer navodno kazu da to nece funkcionisati kako treba kada je situacija kao kod mene posto ja radim backup obicnog hdd-a, a restore na ssd?
Kod sebe sam koristio isti hdd. Ali ima mogucnost u Acronis da klonira i ceo sistem sto je jos lakse, samo kasnije je potrebno podesiti novi hdd kao boot device. Za vracanje na drugi disk treba koristiti opciju u acronis prilikom pravljenja backup-a da napravi backup koji je moguce vratiti na drugom racunaru.
Mislim da je laksa varijanta to uraditi sa nekim programom za kloniranje. Imate detaljna uputstva na onim linkovima sa how to geek ili mozete naci uputstvo kako to da uradite sa Acronisom. Mada u principu samo citajte koje opcije vam nudi acronis prilikom procesa kloniranja i vrlo lako cete to uraditi.
Probacu nesto od toga cim mi se ukaze prilika jer mi klinac ne da mira jer moram da vadim fiokicu sa ssd-om jer sam je vec ubacio, a ssd treba da ide na mesto hdd-a, a hdd u fiokicu.